Saturday, May 19, 2012

hb boyboy

assalamualaikum


17 mei lepas, birthday adik bujang itu
so I just beli kek aje, and malamnya pergi makan dekat Ombak Rindu
tapi pic makan kat Ombak Rindu takde ye. ala lauk2 order pon almost sama aje, wajib order, tomyam!


kek mocha almond beli dekat King's Confectionery kat Tesco Cheng
oh yes aku ni memang muka Tesco. dalam seminggu mesti kurang2 sekali pergi. patut jadi duta tesco je aku ni




ni kes masa cikgu ajar eja happy birthday, dia ponteng. maka terjadilah happy birthdy




birthday boy memang muka kerek




tamtam. heee dah 19 uols !
yes aku panggil dia tam. aku memang suka bagi nama glamour kat adik2 aku




pengganas potong kek memang macam tu. dia sekeh je plastik tulis wish tu. nasib tak tergolek uols
kek ni best gak. kitorang suka kek coffee taste ni. tapi ni ada lagi balance dalam peti. sape je nak makan. tinggal ber5 je kat umah ni

nanti bulan depan, yang bujang ni dah balik kampus
pastu adik yg bongsu daftar masuk kuim amik nursing 2june
yesss. maka tinggallah aku, mama and baba bertiga kat rumah
masing2 hadap je muka 1 sama lain
niceeeeeeeee


lets klik !!

10 comments:

Hanis MY said...

bertuah tam dapat kakak yg baik mcm ni... happy belated birthday tam... eh suka suki jek panggil tam jugak hehe...

fairus said...

SI BOBOY DAPAT KEK TAK CAKAP KE "ANJAT BOBOY" HEHEH

♥ Elin ♥ said...

waahhh!..seminggu du kali mmg hebat...elin seminggu sekali jer..tuh pun beli barang kering jer.apa pun HB buat adik yer.

ADEEYA said...

Sedap kek :D hee

redza said...

nampak kecik je kek tu

Jo-Blogger said...

sedap kek tu.nk sikit boleh..hehe..sy singgah dan follow awk.nt follow me ok.

saffiya_aleesya @ echa said...

duta tesco?? ooo kira ko teringin laa erkk hahaha..baik laa Lya ko ni celebrate bday adik.ada sikit touching di situ..kek tu cantik ler!!

wahida said...

hepi belated beday utk adik ko, tam...

nama glamour ko kat umah apa pulak? hehe..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

bertuahnya dapat kakak cm ko.. aku nk jadi adik ko leh.. hai kakak... hahahahahhakk tui :)

Afasz said...

hepi besady izudin....

:D

manja ngn kakak ni :P