Wednesday, May 2, 2012

meet my bff

assalamualaikum

huhhh tak puas rasa cuti kan. apsal la labour day tak cuti seminggu je terus. wah demand
sepak laju2 baru tau

so semalam tak tau nak buat apa
pagi tu dah mengemas rumah, terus on9
dah terasa kebosanan, terus text my bff cik ayu. tanya dia apa plan
dia pon dah ala2 dugong kebosanan kat rumah so ajak keluar
so i pon pergi text my other one bff, cik odah
memandangkan beliau bercuti seminggu sempena kakak beliau bertunang sabtu ni, semalam beliau sampai dari lumut, terus angkut dia ajak lepakings

so after zuhur gitu, cik ayu sampai depan rumah dengan anak buah dia, then terus amik cik odah kat bus stand masjid tanah, hantar balik rumah cik odah dulu kat lendu

lepaks2 kat rumah cik odah sat, pastu keluar pergi karok kat mybox.
takde pic karok, sebab camera p tinggal dalam kereta. bagus.



after karok, singgah sini ingat nak makan bakso
sekali habis uols. benci. so gerak p tempat lain




i jadi bos kat belakang ye. mihhihihihihi




tu anak buah si cik ayu tu. pantang nampak kitorang on cam, wah siapppp




rasa nak lempang diri sendiri sebab apa ke hal aku buat peace tepi mata ni. errrrrrr




ye budak kecik ni memang riang. kemain over gitewwww




cik odah kita. p singgah makan dekat solok duku
ye aku rasa kami lah pelanggan pertama. hahahaha
dia baru bukak kedai kot. kitorang sampai je, tak sure kedai ni dah start ke belom, p tanya budak keje situ, dia cakap dah. yessssssss




aku dah macam orang pakai jubah all black ok
patut pakai purdah terus
lengan tu tak reti2 nak cover. ppftttttt




lately menjadi penggemar carrot + orange no sugar. sedappp




saya makan bihun tomyam




side order, keropok and fries
lai chi kang tu manis nak mampus
memang nak bagi kitorang kencing manis




si kecik ni tak habis2 main air sirap dia.




akhirnya sirap tumpah uollssssss
tamat sudah riwayat si sirap
maka si kecik minum air suam je jawabnya

eh entry p kuantan belum sambung. mihmihmih
esok2 lah ye


lets klik !!

11 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

peace tepi mata tu yang tak tahan hahaha...

gadisBunga said...

carrot orange no sugar? geng!

tapi kite no ice jugak ye. :D

wahida said...

tomyam tu sedap ke nok? sbb nampak cair je kuah dia tu...huhu...

fairus said...

NYUM.. NYUM... NYUM.. SEDANYER..

fairus said...

NYUM.. NYUM... NYUM.. SEDANYER..

pena rozie said...

semlm br mkn tomyam...

Cik FaRiZaM said...

cmne leh sirap tumpah tu? hehehe

miloais milo said...

makanan lagi
kelaparan dah iols kat sini!

potpetmama said...

lya;kalu balik MT lalu dpn kedai tu..ada satu lg kedai yg sedap..sebelah risda kat pekan MT tu, cubelah

Ezad Skytech said...

carrot + orange tapi takde gula..tak dpt bayangkan rasanya mcm mana tu..huhu~

huuhh..kelaparan pulak petang ni2..da la tgh hujan...haha~

Fida Husain said...

tengok post ni jadi laparr