Thursday, May 24, 2012

shake shake yooo

assalamualaikum


i baru balik lunch ni uols
actually ingat nak puasa hari ni
sekali bangun pagi "eksiden" plak (paham2 sendiri lah ye)
so tak jadi puasa

so tadi pergi lunch dekat kfc
makan twister yang untuk lunch hour set tu
twister set ada air dengan cheesy wedges (small) . air tukar ice lemon tea no ice
RM 9.90
okey la tu sekali sekala kan

pastu dah nak balik, amoi2 ni plak nak tapau coconut shake batu berendam punya
dekat je dengan office. dlm 5 minit. so dah alang2 sekali jalan, pergi tapau


coconut shake special. RM 2.50
special sebab ada vanilla ice cream and choc rice
what can I tell you......

sedappp gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
bahkan aku rasa lagi sedap dari yang dekat klebang
tapi pergi klebang, aku rasa sana lagi sedap
okey ni namanya tak tetap pendirian
tapi seriously, sedap mampuih



kasi close up. dengki ye
rasakan kesedapan nya. ha ha ha ha *gelak setan*




pastu sebelah dia ada orang jual goreng2
beli sukun RM 1 = 3 keping
padahal semalam baru bedal sukun

panas2 ni memang sedap sedut coconut shake ni
srottt srottttt *efek bunyi saje kasi dengki*


lets klik !!

17 comments:

fairus said...

SAYA TAK BOLEH TELAN COCONUT SHAKE.. TAK TAU NAPE..

♥ Elin ♥ said...

kite jauh nak ker batu berendam tuh klu dr ayer keroh.

tp mmg sedap coconut shake situ :)

rATu kEBaYA said...

lya... saje je tau.. aduhai... sedapnya dah lah panas ni..

Teratak Hami said...

sedut sampai dengar kat sini tau !!!

redza said...

tak dengki ponnnn!!!

sarah mohamad said...

Coconut shake ohsemm. Dekat kelantan ada satu kedai yang sedapp =P

ainnoraini said...

Tak penah lagi cuba lagi coconut shake tuu... Mesti sedap yee..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmmm xpenah cuba lagi... xpa..xpa... len kali nak p cari... stakat ni xpenah nmpak lagi..mana2 de jual.. huhu

miloais milo said...

iols tak penah lagi rasa coconut shake ni
jeles hoccay - sebab teringin sangat nak rasa!

saffiya_aleesya @ echa said...

ko memang kan saja dengki mentang2 kat tempat aku ni xde coconut shake macam tu..arghhh tension nyereeee!!!

p/s: woit bila ko nak mai penang???ada kursus ke atau saja mai berjalan???

Hanis MY said...

syedapnyaa terliur i nengok...

pena rozie said...

sedapnyer....

Ezad Skytech said...

terliur pulak tgk gambar coconut shake tu..adehhh...

sahromnasrudin said...

saya tak boleh layan la shake2 nie..tak sesuai dgn umo kot hahahaaaa

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

orang kata coconut shake kat Melaka mmg famous dan sedap ?? yeke? haishhhh....bila nak belanja ? hihihi

miss nina said...

sedap tu lya.
next month jom jumpa akak di melaka?

Munnafendy said...

cis.mmg sakit hati dgn gelak setan tu...hahahahahha