Friday, June 1, 2012

final site visit

assalamualaikum


wahhhhhh penat nya minggu ni uols
banyak kerja 1 hal. and every one keep calling "aini, cf bila dapat"
uuwaaaaaaaaaaaaaa rasa nak hantuk kepala kat dinding laju2
stress tahu. kalau orang call, paling2 pon bleh cakap "soon!"
and finally, semalam, keluar lah cf yang di nanti2 tu
waaaaaaaaa rasa macam turun bintang dari langit *drama gila* hahahahaha
terus call person incharge kat arkitek. sbb byk follow up dengan dia. hari2 okey call tny cf. orang tanya aku, aku tanya arkitek. ngeh ngeh ngeh


ini lah dia. sekeping kertas je pon untuk 1 projek. tapiiiiiiiiiiii nak tunggu obtain tu kemain lama ok
oh tak lama untuk dapatkan cf. yang lamaaaa tu sebab nak kene tunggu surat sokongan dari so many department tu. mbmb la, tnb, telekom, samb, iwk and bla bla bla
paling lambat obtain sokongan letter, mbmb la. rasa nak pengsan follow up
dengan resident sebelah projek complaint jalan la apa kejadah. memang naik darah btol


so tadi aku pergi la site
untuk final visit sebelum nak handing over vacant possession by early next 2 weeks
nak final check handing over check list tu. takut tak sama check list dengan S&P
pukul 10am pergi site

waaaaaaaaaaa panas nak mampuih
berlengas2 aku rasa. dengan habuk2 dalam shop office tu, rasa macam nak semput
nampak sangat manja duduk dalam office aircond je kan *lempangggg*


projek @ taman kota laksamana seksyen 3



3 storey and 2 storey shop office (strata title)
sold out!




dan ini adalah office kami, soon!
sekarang tengah renovation
tadi pergi naik every floor, omg gila habuk. rasa nak pengsan sebab dorang tengah sapu2 habuk. waaaaaaaa
naik lift yang scary, sebab belum pasang stainless steel door tu. so bila lift bergerak, nampak lah komponen2 elektrik, wayar2 bagai, dengan cermin tak cover, scary btol

tabik dengan orang yang kerja site ni. kebal body
aku dengan amoi pergi, bising panas. tu baru panas dunia. tsk tsk

okey nak p lunch. lapo. bai!




lets klik !!

7 comments:

oya said...

awk keje ni ek..bole la tau ada rumah baru segala kan..

Afasz said...

wahhhh hebat la awk......

miloais milo said...

tapi iols suker keja kat site!
hik hik hik

fairus said...

NANTI KALAU ADA PROJEK RUMAH YANG MURAH2 BOLEHLAH OFFER KAT SAYA.. NAK TAMBAH RUMAH.. HEHE, TAMBAH RUMAH JE, BUKAN TAKBAH ISTERI TAU.. :)

gadisBunga said...

yeyyyy...dah dapat CF!

full claim la pasnih!

md rzf said...

pehh,,..gempak la awk nie..hehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhuhu baca pon dah scary ooo..
mmg tabik laa ngan dorg yg keje camtu kan..