Tuesday, June 5, 2012

kenduri 020612

assalamualaikum

sabtu lepas, bersamaan 2 jun, dekat rumah ada buat kenduri sket
kenduri doa selamat sempena adik yang bongsu tu nak further study
kenduri simple je, makan petang, buat lepas asar
menu pon almost santai je


table menu



kuih karipap pusing dan cara lauk. tempah. bukan buat sendiri ye



kuih serabai e/w serawa durian dan kuah gula merah
serabai dengan kuah gula merah tempah. serawa durian mama & baba buat. sedap gila tok!



cucur udang. pon tempah. mihihihi amik la sume tempah je. tuan rumah pomaleh ni



cendol. ni pon order. hahaha teruk punya tuan rumah ni



ni mama buat. wajib setiap kali kenduri. teh halia. marvelous gila. kentut kentut lah jawabnya


dan sup ayam kampung. makan dengan roti. sebab dia hidang panas2, tu takde gambar macam kat atas, nak makan baru hidang. nyam nyam nyammmmmmm



jiran tetangga




sepupu sepapat


adik bujang and his friends



awek awek makan kat dapur ye


okey itu je. update cepat2 ni. sebab semalam cuti, hantar adik bongsu mendaftar kat KUIM tu.
nanti update yer. buhbyess



lets klik !!

13 comments:

Acik Erna said...

salam Lya..nampak gambar serabai..melelha air liur..he he
acik suka sangat..tapi ditempat acik kalau bulan puasa baru ada orang jual..

fairus said...

ERM.. BANYAKNYA MAKANAN KEGEMARAN SAYA DALAM GAMBAU TU.. MENYELERAKAN.. YUMMY..

LYAfrina said...

seronoknyer makan2...
skarang ssh nak wk majlis makan beradab ginikan..

maiyah said...

salam.. sronok kumpil ramai2 ni

Uncle Jonni said...

wah... sedap2 belaka... tapi teh halia mmg peberet aku kalu tgh demam... huhuhuhuhu

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

tak jemput pon???..huhuhu....kenduri kecil-kecilan tapi makanan nye banyakkkkkkkkk ....besttt :P

Afasz said...

eh sup ayam kampung makan ngn roti????????? macam pelik je?

pena rozie said...

bestnyer... sup ayam kampung

wahida said...

ko tayang kuih serabai tu bikin aku tak tentu arah dah sekarang ni...huhu...terliur!!

gadisBunga said...

awek awek harus la makan kat dapur kan....lagi best sebab tak payah kontrol kontrol. hehehe~

miloais milo said...

buat iols kelaparan aje tengok serawa durian tu!
terliur hoccay!

saffiya_aleesya @ echa said...

Lya aku dah email dah..sorry lambat reply weiii

oya said...

tahniah adik awak..