Tuesday, June 19, 2012

pineng day 2 - mee udang sg. dua (part 3)

Assalamualaikum..


hahahaha matiklah tak habis2 kisah pineng aku ni kan
macam pergi bali. kahhhh. tak kisah lah. aku ni jarang holiday. so sekali pergi holiday, rasakan ber-episod2 lah entry aku kennn

so ni part 3. pergi makan mee udang sg. dua, restoran aur gading
ye, menambah kolestrol namanya.




gps coordinate untuk restoran mee udang ini



adik bujang yang anti social kalau ada psp di tangan



mama yang fedup gila sebab asek makannnnnnnnn je. haha



baba yang kalau tak pergi makan boleh menjadi amukan. haha



aku dengan adik bujang order mee udang
waaaaaaaaaa sedap i tell yuuuu. dengan udang fresh. lepas tu mee dia tak banyak sangat la. so takde la kejadian sengkak perut nak perabeh
kuah tu, memang kering la di kerjakan



haha kedengki siap kopek2 udang, snap lagi
sendiri tengok sendiri keliuran
padan muka hang



order talapia bakar. sedap. ikan fresh. and dia tak over bakar. so ikan tu still juicy. ayaq asam best!

haihh kat mana lah nak cari mee udang kat melaka ni kannn


lets klik !!

14 comments:

fairus said...

MERIAHNYA MAKANAN.. SEDAP2 NAMPAKNYA..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

talapia the best ...huhuhu ...saya pun teringin nak makan mee udang Kuala sepetang ..tapi tak tau la bila boleh merasa :PP

redza said...

mee udang..slurrppp!!!!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

mee udang melaka lagi sedap la daripenang... xjeles pon ak nengok entry ko ne.. hehehe :)

potpetmama said...

mee udang di melaka..tak penah dengar ade tapi kalu nak makan sangat, kena buat sendiri le kot hehe

eelobor said...

kedai nie lah yg 1st kami tuju bila sampai ke penang masa tahun 2010 dulu. hahaha.... boleh tahan gak harga & rasanya kan

miloais milo said...

gi lah sg dua balik - bleh makan mee udang

ehhhh - tak sampai sg dua pun ok jugak
nun kat kuala sepetang pun ada jugak mee udang
mee udang mak jah!

heheheheheh

Acik Erna said...

Lya..memang nampak sedap tu..tah bila la nak pi makan disana pulak

Teratak Hami said...

serius ke mak awak dah fedup sbb asyik makan jek ??? hehe ...

Buat sendiri ler mee udang. Lepas tu jemput akak.

saffiya_aleesya @ echa said...

haa baru ko reti mengidam mee udang kan skrg..cari laa ko satu melaka mee udang tu yer hahaha

Uncle Jonni said...

terliur aku... ciss !!

wahida said...

aku pernah jugak mkn meee udang kuala sepetang yg glemer tu...tapi nan hado...yg ni sedap tak nok?

rATu kEBaYA said...

sedapnya... ni nak buat mee udanglah..

Anonymous said...

pehhh...boleh jadi meroyan lah tengok gambar2 makanan nie...pehhhhh