Thursday, June 21, 2012

tempat sama hari lain

Assalamualaikum

Tak puas buat wordless wednesday tu. sebab aku kan suka membebel
so rasa macam janggal plak post aku tu tulis ayat 2 baris je. tsk!

semalam post pasal interview dekat LKIM tu kan
sekali petang, cek email, ada lagi 1 interview
tempat sama, hari je lain. 1 selasa, 1 lagi khamis. post lain2 la
huhuhuhuhuhuuhuhuhu nasib annual leave mak banyak lagi
tapi takut2 gak nak apply cuti ni
sebab hari tu kan baru cuti yang pergi pineng tu

and di sebabkan baba still warded, so aku tengah celaru memikirkan nak kene pergi sendiri kat hq LKIM tu
last year interview, baba yang bawak. memandangkan dia staff lkim and kebetulan ada meeting sekali kat situ, so pergi sama
ok kali ni, sahih aku kene pergi sendiri ok
nasib adik bongsu bercuti next week, bleh angkut dia
but still, aku sangat tak familiar jalan sana
dan aku tak ingat langsung jalan nak pergi hq dia kat jalan raja chulan tu
harap2 ovi maps aku membantu lah nanti
kalau tak ! kau jaga eh henpon, aku tukar baru ! awas ! gagagagagga


interview 1 hari selasa



interview 2 hari khamis pulak!

dekat bilik tenggiri uols
nasib takde bilik dugong !

ish nak kene study ni. pasal lkim, menteri dia la, isu semasa bla2 pot pet
memandangkan last year dah pernah interview kat lkim ni, so harap2 pengalaman yang ceputet tu dapat membantu lah ye
kalau aku tak dapat salah 1 ni, agaknya aku harus mandi bunga !
apa2 pon, diharapkan kawan2 sudilah mendoakan kejayaan saya dalam interview ni

"Melaka Maju Negeriku Sayang, Negeri Bandar Teknologi Hijau"
tiba2!

haaa negeri kau hado tagline panjang gini =P


lets klik !!

17 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

wahhh..2 skali ...harap2 ade rezeki ye ... silalah study ...:) good luck :)

nur anis said...

tahniah...semoga berjaya tau,..:)

wahida said...

wow!! sekali dua...harap terkena salah satu...

aku doakan kejayaan ko...insyaAllah...ko pun teruskan berdoa yer...

YanaMIB said...

all the best babe! ko kn peramah..kompem org tu seronok interview ko..klu pompuan leh share resipi terbaru...hahaha *tiba²* =P

Teratak Hami said...

Good Luck ye dik ...

Ko kena blajar pasal ikan2 jugak ke?

Tagline itu sgt mahal !!!

atty's said...

semoga berjaya..

rATu kEBaYA said...

TAhniah dapat 2 interbiu.. Semoga interbiu ni berjaya...

sab said...

gud luck lya kaler!

fairus said...

SEMOGA BERJAYA YE...

♥ Elin ♥ said...

inshallah harap ada rezeki untuk awk tuh.

miloais milo said...

moga berjaya - dalam salah satu temuduga tu...

wisma olympia - dekat ngan menara maybank - jalan tun perak
tapi lagi dekat lah muzium telekom - sebelah aje....

redza said...

semoga tersangkut

oya said...

hebatnya mmg tmpt tu nk sgt awk ni..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

gudluck ye makcik... ko xnk ajak aku g teman ko.. leh aku suruh ko bawak ak g jalan2 kt muzium negara n lawat zoo negara :)

KeNaLi_Aku said...

Wahhh...dapat 2 ker..?...gud luck yea....sy punye ari rabu...agak2 sklan ape y femes kalau dia tnnye..?..hehehe...

eelobor said...

wah....ada gak beberapa kenalan dekat LKIM nie....

ainnoraini said...

Semoga berjaya yee...