Monday, July 30, 2012

meludah kat eskalator?? erk !

Assalamualaikum






yes sila baca tajuk tu
begini cerita nya duh

semalam pergi shopping dengan adik2 aku kat Jusco Bandaraya
eh Jusco kan dah tukar Aeon
ala lidah asek nak sebut Jusco je. lantok

cont. story
masa tu baru sampai. around 11am macam tu
gila semangat nak shopping. kahhhhhhhhhh *padahal belum gaji*
so naik escalator yang dekat area food avenue tu. *nangis lalu kat food avenue bau makanan macam2!!*
kami2 ni nak naik atas la. di escalator sebelah yang bertentangan yang nak turun ke bawah tu, aku nampak la ada 1 family melayu. macam muda la.suami, isteri dan ada anak kecik
aku just sekali pandang macam tu je. nak buat hape pandang lebih2 kan. otak aku dah set nak shopping je tu

sekali dah sampai atas adik aku cakap,

adik: long, ko nampak tak lelaki tadi kat escalator tadi tu
aku: awatnya??
adik: dia meludah kat escalator tu
aku: herkkkkkk ?????????

meludah kat escalator ok. dalam sejarah, aku tak pernahhhhhhhhhhh dengar ada orang yang "terlebih bijak" pergi meludah kat escalator ni
dah kenapa kau? jakun? kau ingat escalator tu longkang bergerak ke ngoi hoi

serius tongong gila. tolonglah cerminkan peribadi yang baik sket bulan2 puasa ni kan
jangan memalukan bangsa sendiri boleh tak?
otak kat kaki betol


lets klik !!

16 comments:

doc said...

isyyy !!
apalah bangang nya!!

keluar dari ceruk manalah tu...

nur anis said...

yekkksss..geli kot..

kechixx hussain said...

malunya kalau org non muslim tengok..ish ish ish...

fairus said...

BARANGKALI SISA CEBISAN AYAM GORENG MASA BERSAHUR TERSELIT DI CELAH GIGI.. ;D

YanaMIB said...

dia ludah kt tang mana wei?? klu kt tpt letak tgn tu mmg biol tahap dewa la kn..motip ko ludah? hadeyy org mcm ni ada ke =.=

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Erkkk.....tak patut langsung ..tindakan bodoh btol :(

rATu kEBaYA said...

aduhai.. nape lah macam tu... akak pun pelik jugak.. naper ada orang yang suka sangat meludah tak kira tempat..

Afasz said...

hmm sabar jela perangai manusia mcm2

Munnafendy said...

vengongssss...sound setepek je..pengotorrr

eelobor said...

huhuhu.... terkelu daku nak mengomen. datang dari planet mana la agaknya mungkin?

Ni said...

pengotor betul

Fadzli Amir said...

Hahaha...sape suruh adik ko pegi tengok, aku yg baca ni pun dah geli geleman.....!!!!

wahida said...

geli ok....nyampah org perangai mcm tu...lagi satu aku cukup pantang org buang sampah dari dlm keta...main campak jer....mmg takde sivik betul!! grrrrrr!!!


aku pun panggil JJ je nok...tak kuasa aku nak panggil AEON....lain mcm aku rasa...haha...

LYAfrina said...

aduyaii...
paling geli..kalo tgk org meludah x tentu pasal ni.. lg2 selambe di khalayak ramai..

Hanis MY said...

pengsan! hadekepatut?

Uncle Jonni said...

mmg pengotor.... huhuhuhu