Thursday, July 19, 2012

nasi lemak seram

Assalamualaikum..

hari ni keluar rumah awal nak p kerja.7.30am dah keluar
eh awal ke tuh? haha
awal la tuh okeh. biasa aku keluar pukul 7.45++
awal sebab nak pergi beli breakfast. cadangnya nak menyebat nasi lemak
tuh yang keluar awal
sekali gerai kegemaran tutup uolsss. tskkkkkkkk

so merayau la. dah sampai area office dalam pukul 8am macam tu. merayau cari breakfast
office aku dekat taman iks merdeka
pergi cari breakfast kat taman merdeka. kira berjiran la tu
dan jumpa 1 gerai dekat taman perumahan
belasah je lah kan. kang lambat puler


nasi lemak telur sebijik RM1 je. murah kan
tapi yang seram tu......





hah senah. kau tengok bijik cili dia terbuntang hahh
banyak pulak tu. kalau sket2 bleh di maafin. ni asal selak sambal, jumpa bijik, nak asingkan pon takde mood
kesudahannya, tak makan pon sambal tu. amik sket2 tepi yang clear dari bijik cili tu
sedih mokcik. nasi lemak tak lengkap aku hari ni. naseb seringgit je. waaaaaaaaaaaaaaaaaa


lets klik !!

7 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

bahaya nih..takot kna appendik plak nanti..jgn makan ...

cikceriacorner said...

nampak best..tp sambal byk bijik...takutnye..hehhehe

Teratak Hami said...

Boleh tersumbat salur appendik dik !!!

eelobor said...

huhuhu....memang menyeramkan

fairus said...

BAHAYA UNTUK KESIHATAN NI..

nur anis said...

ni makan sambal bijik cili namanya ni...

rATu kEBaYA said...

terbuntang biji cili tu... sama lak citer kita hari ni.. nasi lemak y e..