Friday, July 6, 2012

purple ke pink ni?

Assalamualaikum..


semalam balik kerja pergi beli kain
omak den dah bising. aku je tak beli kain lagi
nanti tailor dia tak nak amik dah. nahas pakai seluar tiga suku je raya nanti
so lone ranger pergi beli kain

tema tahun ni purple ye
tapi aku tengok kain aku tu, yang belah kiri. omak den cakap pink
hah apsai pink plak. aku nampak purple je kan
tak kesah lah yg penting kain tu jenis tak payah gosok punya. pemalas lipas okeh
yang kanan tu. biru ke biru turquoise ntah
aku perasan aku kurang baju biru. so just amik je malas nak pilih2

hari ni rumah akan meriah. sebab sedara mara ramai balik.
esok ada family gathering makan2 opkos. gagagaga
and ahad plak buat kenduri sempena nak sambut ramadhan ni


lets klik !!

13 comments:

atty's said...

cantik2 kain tu..sweet je coraknya

wahida said...

kenapa aku pun rasa kain ko tu pink nok? huhu...

yg sebelah tu turqoise kekdahnya...cantiklah yg tu nok......i like...

miloais milo said...

cun!

nampaknya tahun ni - beli baju dah siap lah...

potpetmama said...

looks like shocking pink to me..hah cepat2 g tempah..ramai tailor da menyerah tau

Acik Erna said...

salam Lya..acik senang je..anak2 lelaki sume..beli je..dah acik sorang pompuan acik pun ikut sama beli.

fairus said...

SAYA SEBENARNYA BANYAK BAJU MELAYU.. YANG BELI, YANG PERCUMA.. TAPI SETIAP TAHUN RAYA BUAT JUGA BARU.. TAHUN LEPAS SAYA BERITAHU ISTERI TAKNAK BELI BAJU RAYA.. LAST-LAST NAK RAYA BARU TAHU DIA DAH BELI BAJU RAYA JUGAK.. ADUHAI.. BANYAK BAJU MELAYU KAT DALAM ALMARI TU, RASA NAK BAGI ORANG SAJA..

Hanis MY said...

Lawanya! Dedua cntk sgt i feminat biru haruslah blh kanan tu lebih disukai

saffiya_aleesya @ echa said...

weiii tu pink laa cik kak..ko kena beli kain lain laa klu nak buat tema purple..

Teratak Hami said...

cantik kain2 tu ... sure jadik macam dara pingitan di hari raya nanti.

rATu kEBaYA said...

akak nampak purple je...

sayadankamerasaya said...

choppp...


ada ke lagi tailor yang berani mati ambik tempahan taim taim giniDek..?

:)

lupakan ...

gadisBunga™ said...

nampak cam lebih ke purple. huhu.

morning awak!!

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

pink ke purple ke ape da kisah kan ??? ... pakai je tudung purple sure jadik purple ...:)