Tuesday, August 14, 2012

Biskut Gajus (tanpa telur)

Assalamualaikum

okey memandangkan aku takde keje dari pagi tadi, so mari up lagi 1 entry biskut raya. hihi
ni actually buat sabtu malam lepas. lepas buat biskut dahlia coklat tu, sambung buat biskut ni, sampai ke sahur. lepas sahur, mandi sembahyang, bammm!!! membongkang sampai pukul 10am

so ini adalah biskut raya saya yang ke-4 !!!


biskut gajus tanpa telur
tahun lepas buat biskut ni jugak. sebab sedap, so repeat buat lagi.
buat 2 adunan. dah bagi makcik 1 balang kecik tu
resepi aku refer blog aeini at home, dekat link, Biskut Gajus Tanpa Telur
nak cuba, sila klik tajuk resepi tu



kerja menerap bukan kerja aku. leceh. tak suka. haha
so assistant aku yang terapkan



bakar time!



dah siap. hurmm wangi




akibat berjaga sampai ke sahur, otak dah lalok, maka masa nak bawak keluar biskut yang dah siap masak, terkena tepi oven. syabas !!!

orang nak raya, salam kau, nampak tangan kau berparut !!
clap clap clap


lets klik !!

6 comments:

doc said...

meh.. kat sini ada ubat..
pengerasnya.. se tapawe sebekut gajus
:)

fairus said...

SENANG JE BUAT NI..TEKAP2 DAH SIAP.. :)

Hanis MY said...

biskut dahlia coklat nampak yum yg ni pun yummy jugak.. ala takpe hilang la nanti parut tu..

Cikgu Ma said...

saya tak buat kue pun....adik2 jer nak buat..kakak yg bagus kan?hihi

salam aidilfitri.. ^_^

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/08/di-kesempatan-ini.html

wahida said...

ala, itu tandanya anak dara rajin buat keje...betul tak?

gadisBunga™ said...

sapu minyak gamat!