Thursday, August 2, 2012

Iftar 2012: Day 12

Assalamualaikum

semalam hari ke 12 berbuka dengan bff cik ayu dengan lagi sorang kawan office dia, maz, dekat AP Ayam Penyet Tesco Cheng

pukul 6 dah sampai tesco cheng ok
berbuka nya pukul 7.25 kan. lamaaa lagi hoi
habis tour 1 Tesco. sume kiosk la masuk. tudung, kasut, handbag bla2. demi nak menghabiskan masa
siap duduk kerusi urut yang masuk RM1 tu. haha. sedap pulak kan duduk situ. macam tak nak bangun. duh!


ya kami di sini !



dari kiri: cik maz dan my bff cik ayu



semua orang order nasi dengan ayam penyet. lazat haruslah kan. tapi aku rasa semalam extra pedas okey sambal dia tu. menangis makan. tapi tetap licin sambal tu. pastu sakit perut. mana tak, berbuka makan pedas2 terus



then aku order masak lemak cili api pucuk ubi. pon sedap. dan pedas nangis. sob sob sob



maz order sup rawon. okey pelik. apa benda ntah rawon tu aku pon tak tau. tapi daging lembu kot. sup tu masam2 manis sket. pelik. lalu tak makan. maz dengan ayu je bedal



ayu order wedges. sedap jugak. macam beli kat mydin frozen tu je rasanya. haha. tak habis, so bungkus




serangggggggggg.. dah kenyang, semua menyandar. dah lah pedas berdesit2 weh. aku tengok orang sebelah relax2 je makan. kitorang je yang dah macam hape pedih bibir2. tapi telan tetaplah telan kan. huehuehue

next monday, ke chucuk2 pulak. mau tau apa itu chucuk2? sila klik fb beliau Chucuk2
aku hari2 usha fb dia. tak saboooooo nak tunggu monday. kahkahkah pelahap nya kau lya oiiiiiii

itu je. update cepat2. nak pergi land office pulok. babai


lets klik !!

8 comments:

Fadzli Amir said...

Amboi bestnya makannn....tapi bulan posa ni saye makan kurang, nasik langsung tak sentuh...best ...nak turunkan apa yang terlebih...hehehhe...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

akak pun tak suka ngan sup rawon tu.. memang rasa dia pelik kan.. tp sambal dia tu walau pedas tetap pulun sebab sedap! terangkatlah...

sudipVSsenduk said...

menariknya ayam penyet tu... banyak betul krap krup krap krupnya

fairus said...

ADUH.. BACA DI SIANG HARI.. RASA LAPAR LE..

nur anis said...

kerusi urut singgit tu memang best..:)

Knor said...

semua nampak menarik:)

purple ungu said...

rawon patut sedap dowh!

kechixx hussain said...

sedapnya ayam yam yam penyet;)