Thursday, August 9, 2012

karipap raya

Assalamualaikum

alamak ter-up lagi 1 entry plak. hewhewhewhah pasal kereta aku tadi, takde apa pon. dia cakap belting ok. tunggu mileage 40ribu ++ baru datang kat service centre balik
alhamdulillah selamat duit ceq *ada can tambah shopping raya lagi*
kihkihkih


aku beli karipap mini secara online dekat FB Kerepek Karipap
sebagai anak kacukan terengganu yang tak reti speaking bahasa terengganu, aku adalah peminat tegarrrrrrrrrr karipap mini ni!
memang sedap. ni dah kali ketiga aku order. I loike ok. memang takde harapan sampai ke raya karipap ni
kalau ada pon, untuk makanan sendiri, bukan untuk di isi dalam balang kuih raya. keji tak? kihkihkih

siapa nak order, boleh terjah Kerepek Karipap punya facebook
nak tau harga, boleh tanya dekat fb tersebut
boleh order lagi kot. rasanya belum close order.
belum cuba belum tahu uols! wah baik punya promote. mihmihmih


lets klik !!

8 comments:

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

wahhh sedapnyer.. akak pun suka karipap mini.. tp bergantung pd intinya jugakla.. hihi...

smlm akak pun repair kereta juga.... tukar absorber yg dah lembut tu.. tukar myk itam, oil filter & segalanya & bla bla bla... melayang rm780... phewww!!

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

wahh.. baru perasan kat profile tu.. 'single but NOT available'... hehehe.... cayalah!

kucingorengemok said...

eh alamak, ye la, dah lama tak top-up stock

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Ni sedpa ni inti dalam serunding ek ?

kechixx hussain said...

ffuuuhhh...my peberet nie;')

doc said...

fuhh..
sibbb baik tak ganti timing belt... ratus ribu riban beb

fairus said...

ADUH.. TERINGIN PULAK NAK BELI KARIPAP-KARIPAP CINTA NI.. EH SILAP, KARIPAP MINI..

Teratak Hami said...

Keji tau dah show kuih raya tapi takmo isi dalam balang :-)