Thursday, September 27, 2012

baby boo

Assalamualaikum

Aku tak ingat la bila zaman pic ni
Kata gambar peram kan. Last 3 weeks kot. Tak ingat aaaaaa
Pergi Aeon Ayer Keroh dengan cousin2 shopping
Aku dah settle shopping. Tu yang turn mak pak nya plak shopping. Maka aku jadi babysitter


bak kata cousin aku, tu dalam perut coming soon. kongajaq




okey lenguh. haha. semangat ini budak. sengal tangan mokcik




geram2 kemam bibir
lazat ini budak. tangan kaki tombam! *eleh tangan yg pegang cam tu tombam gak!*
hahahahahaha


erm dah lama tak p tengok baby. malam ni nak ajak adik aku p tengok baby la! bleh kemam2 kaki mihihihihi
okebai.


lets klik !!

8 comments:

Dr Singa said...

pipi dia dah sekilo!!


pipi budak.. bukan makcik budak..

NM02 said...

hi baby, awak comel la!

wahida said...

comelnya....aku pun geram tgk dia nok...

jom geget pipi dia secara berjemaah nak? haha...

Knor said...

sama aje pipinya dgn pipinya..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

pandai plak die pandang kamera.. =)

-Sara- said...

aah comel babynya :)

nur anis said...

tembamnya..rasa nak gigit gigit je..hihi

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

chomellll si kecik tu :)