Tuesday, September 18, 2012

balik kampung part 2 - randomness 1

Assalamualaikum

syawal dah tamat. tapi entry raya aku ni tak tamat2 lagi. almaklumlah vitamin M lebih. tu yang malas upload. layankan je la pic ni. dari blog aku sepi tanpa entry kennn



tataplah cik blog yang bloated iteww



pergi jalan rumah cu, adik mama dekat marang



cu punya popia kacang tumbuk marvelous gilak !



theyollss makan. Iolss tak makan sebab sakit perut minum ayaq gas earlier. padan mukaaa



cu masak kari ayam. adik2 aku sume cakap sedap. ok kasihan beta tak dapat makan sob sob



baba, mama and adik bongsu




adik bujang yang kemana sahaja harus membawa psp. game maniac. nyampah



minah gila tapai. i dont loike tapai



rumah adik mama, cik mat, dekat marang jugak



lalu atas bukit tinggi. actually nampak view laut yang sangat breathtaking okey. apakan daya I tiada dslr. maka tataplah pic begini jewww



malam lepak. teh o limau suam limau perah sendiri



jalan-jalan tanpa arah tuju



fuyoooo ada waterfront ! kelas kau jemah


sambung next entry. Iolss ada keje buhbyes


lets klik !!

10 comments:

fairus said...

KALAU PERGI TERENGGANU DENGAN FAMILI SAYA YANG AKAN GUIDE, PASAL SAYA TAHU JALAN.. :)

nur anis said...

popia kacang tumbuk? tak pernah jumpa..tapi nampak macam best je...

Acik Erna said...

Assalam Lya..masa tak boleh makan tu..nampak semua pun teringin kan

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmmm apa yg menarik kat KT Water Front ye?? nak tau gak nie.. sebab ettiba teringin nak p sana... hehe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Seeeeeedappp la tapai ..hihihi

Munnafendy said...

sy dlu pun gilak tapai!! tp skrg xleh mkn dh..huhu

Kakzakie said...

Sakit perut minum teh limau ye...

Spelling water front guna jawi macam lain jadinya...

Knor said...

tapai sedapnnnyyya..popia kcg tumbuk juga best...rugi tak makan..

LYAfrina said...

awww..cantik sgt pic last tu..teringin nk kesitu..walaupon duk trg..tp lya mmg xknl jln KT.. lg pon lya duk kat kemaman ni, jauh dr KT.. kuantan familiar la

Effa said...

assalam..salam kenal..
wah bestnye balik kg,tengok lauk2 dengan kuih2 kg..teringat kat kg saye..tapi kg sye kat kelantan..lebey kurang same gak lerw ciri2 kuih tu..manis...kihk ih kih