Tuesday, September 25, 2012

Balik kampung part 7 - last ok last !

Assalamualaikum

Okey akhirnya nak khatamkan entry balik kampung ni. Hahaha
so random pic aje lah ye!


last day at kampung. mak lang masak laksam yang super sedap



kepok lekor panas2. sekejapan settle. perut naga masing2


singgah marang. sedih tak dapat berkubang kat laut okey. sob sob sob



kalau dapat berkubang, memang terbaik dan legam jawabnya ni



singgah kijal. beli jeruk



beli lemang




dan beli satar. beli 2 cucuk. lazat. sekejapan settle. yes memang naga

okey habis !


lets klik !!

14 comments:

nur anis said...

semua makanan atas ni, semua yang saya suka..sedapnyaaaa

atty's said...

sedapnya laksam..lama dah tak makan laksam

Dr Singa said...

boleh mandi-mandian ke pantai tu...?
macam dalammmmm je

Teratak Hami said...

Nanti akak khatamkan semua cerita balik kampung awak ye.

Loading kat rumah akak lambat dan menguji kesabaran betul!!! Dan tetiba nanti ianya "hang" ..

YanaUjang said...

ceh ko mmg xikhlas nk hapdet..wakaka...:p

aku ni bila cite dh lama jd mls dh nk update..boleh gitu? huhu

musang said...

laksam..keropok lekor pergghh sedap

Knor said...

semput mkn jeruk..

Kakzakie said...

Laksam buatan org sana memang mantop. Kakak suka sangat laksam.

Ros said...

Assalamualaikum Lya,

EEemmm semuanya sedap,tapi yang kat bawah tu kak Ros tak pernah makan lagi he.he...
Tenang sungguh bila tengok pantai dan air laut ni kan Lya....

gadisBunga™ said...

heavennye dapat makan laksam. sata. oih!!

LYAfrina said...

ini bestnyer trg...
pantai, kepok, satar,otok2... smuanyer marvelessss

Sanji Ngatmi said...

buat banyak part lagi pon takpe kak .. baru syiok ..

fairus said...

SAYA TAK PERNAH MAKAN SATA.. SEDAP KE SATA? APA RASANYA?

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

sedap tu satar pure terengganu...yummeh2