Wednesday, September 5, 2012

beraya bersama Yana Ujang & Baby Zafirah !

Assalamualaikum..

sambung lagi entry raya.
1 Syawal tu aku telah di kunjungi oleh kawan jauh di mata dekat di depan lappy. haha
so petang 1 Syawal tu, tibalah mereka di mahligai syahdu ku ini. mihmihmih
actually petang tu p beraya rumah sedara dekat je dengan rumah aku. yana call kata dah ada area somewhere2 tapi tak jumpa jalan, so aku cabut la pergi amik dia dekat situ
rupanya salah information uols. info aku bagi ikut jalan pantai. rupanya dia datang ikut paya mengkuang. lalu lah kau kat tempat oink oink tu buat apa. kah3

so tibalah Yana, Ujang dan Baby Zafirah dengan berpakaian pink giteww

sembang2. biasalah aku ni, kalau first time jumpa, memang ala2 penyegan mintak pelempang gitew
tak reti nak handle okey. belum jumpa mak mentua ! kah3
jamu kuih je la. nak angkat makanan dorang tak mau. nasib masa tu bukan I masak uols. mak I masak. kalau I yang masak, harus makan !! grrrrrrr

dah nama blogger kan, tak sah kalau tak snap !!


tengok la muka aku tu. apa ke hal macam baru lepas kene hukum sebat je. haha *malu okesss*
zafirah bermuka keliru. haha. btw, aku geram je kan tengok zafirah tu. tapi segan nak gomoi2 -_-



ok now better. sengih lebar. pipi terlampau kembang lalu bila sengih menampakkan mata kau sepet jemah ! ggrrrrr



thank you for coming uolss ! Senang2 datang lah lagi ! Atau kalau ada kenduri kahwin nanti, senang nak sampai, dah tau rumah ! kihkihkihkihkih

kau tak habis2 dengan kahwin kan !


lets klik !!

6 comments:

YanaUjang said...

yeyy aku suka tgk nama baru aku tuh..kekekeke

ko kwen jgn aa wat time cuti skola..wat time xbyk kenduri..bley?waa suka2 je plan kenduri org =P

imantizz_truper said...

salam...baru singgah sini..hehehe..baru perasan yg muka zafirah tu sebijik macam ayah dia..hehehe

fairus said...

TADI ADA JUMPA SEORANNG BLOGGER POMPUAN YANG MEMANG JADI BLOGLIST SAYA.. JUMPA DI DEPAN MUZIUM SAJA, PASTU DIA BERI BEG MILO.. HEHEHE

Dkna Abza said...

syoookkla kawan kamo blogger glamor ;p

gadisBunga™ said...

bilakah agaknya kita bisa bersua muka pula ya? heheheh...

wahida said...

kehkeh....aku suka ayat ko, jauh di mata tapi dekat di depan lappy....ekekek....