Friday, September 28, 2012

makan luar - pak putra kota laksamana roti nan !


Assalamualaikum

Tak ingat ni bila
Biasa la dalam pc banyak gambar peram
Last week kot. Lepak pak putra dekat taman kota laksamana pas balik koje dengan bff cik ayu



pukul 6. belum start ramai orang. kalau malam, full house ni



nan cheese. kalau ikut perut buruk lantak nak sebat yang double cheese. phewwwww




tandoori chicken. eh butter chicken dia pon sedap okeh ! Tapi tak order. Jangan nak ketara sangat buruk lantak tu ye cik lya


ohhh lazat. Tapi nak perabih kan, sengsara jugak. Kenyang. Portion ayam dengan roti besar. Pastu makan sembang makan sembang, patut la tak habis2 roti aku. kakakakakaka

psst: ohh tak sabar nak tunggu esok !!


lets klik !!

8 comments:

musang said...

pekena roti nan sambil tgk bola pon best juga nih

kucingorengemok said...

nan cheese! terbaik!

NM02 said...

ai like tandoooorrriii!!!

Kakzakie said...

Kalau tempat kakak kan Lya pencecah dia kami panggil kima, sedap tau sebab dia guna daging hancur. Kakak suka roti nan nie. Kalau makan sekeping boleh habis makan sorang-sorang:)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

moon baru je melantak cheese nan waktu lunch tadi... perghhh terbaik :)

sudipVSsenduk said...

kita tak pernah rasa cis nan, ketinggalan zaman sungguh ek...

fairus said...

TERINGAT MASA BELAJAR DI SHAH ALAM DULU.. MASA PTPTN MASUK, KERAPLAH MAKAN ROTI NAAN DAN AYAM TANDOORI.. SEKARANG SUDAH JARANG MAKAN..

Everything's Everythings said...

Wahhh sedap betul nmpk tandoori ni ;9