Wednesday, September 26, 2012

makan luar - see u village steambot @ Aeon Bandaraya


Assalamualaikum

Lama dah tak buat entry jalan2 cari makan sebab nak khatamkan entry balik kampung tuh kan
Merasa la update entry peram
Dah berapa lama peram pic ni. Ada lebih 2 minggu kot
Ni actually balik dari wedding kat Semenyih dengan bff cik odah
Pergi Aeon Bandaraya Melaka. window shopping bla2. lapar
so cari makan



here. 



dapur memasak anda



setting tahap kepanasan di sini



read the instruction first okeh




my bff cik odah




weolls amik tomyam. pedah nok mapuh!




weolss amik set ni. ok lupa bape hengget. tapi total makan minum RM 50++



dan ambil yee mee




rendam dan tunggu masak dan ngap



kenyang menyandar lepas tu. sebab yee mee tu portion dia banyak plak lepas masak.
sengkak perut nak perabih weyhhhh

so overall makanan okey2 lah
tapi aku lagi prefer Johnny's. lagi lazat and ada nasi2
sini hanya steambot. side dish pon macam nuggets2 gitu, chicken wings. gitu je la
tapi sedap jugak cuma tomyam dia pedah nok mapuh la. tapi aku sampai licin kuah kerja kan
kata naga lapo. mihmihmih

melaka berhujan hari ni. serius rasa nak tumbang krooohhhhhhhhhh


lets klik !!

6 comments:

YanaUjang said...

cantik a tpt dia..aku tgk yee mee ko pn dh sengkak prot..haha


p/s: bangi, puchong pn hujan hr ni..dr tgh pg buta..

fairus said...

BEST KE..?

Knor said...

masuk sini pun terus nak pg dapur ni..

rATu kEBaYA said...

dah lama tak berstimbot ni... lepas pantang harus terjahlah...

kat selangor pun hujan.. untung akak cuti.. hehehe

-Sara- said...

eh murahnya 50 lebih jee..johnys best ek? nk try gaklah nnti :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wahhh mcm best je nie..