Monday, September 3, 2012

Random 1 Syawal 2012

Assalamualaikum

sambung entry raya. bukan main hazab nak upload
internet kalah siput. rasa nak hempas je pc ni
tapi kang dapat warning letter plak. agagagaga



amboi omak pak den bukan main hah



untuk pengetahuan, baju raya I tak siap ! makanya, tiada berbaju beraya lah kitew. orang lain punya baju semua siap. Boleh tak tailor tu lupa jahit baju aku. Sebab aku hantar lambat 2-3 hari dari baju orang lain, so plastik baju dah asing. Dia ingat plastik asing tu tak urgent. Boleh gitew? Last week dia inform pada mama dia baru potong kain aku tu. Okey lah makcik. Saya buat pakai baju tu masa raya deepavali pon bolehhhhhhh



jangan fokus depan. fokus makhluk di belakang yang tengah pegang sampul duit raya
at the age of 25, masih dapat duit raya. kau mampu ? gagagagaga lempanggg



anak-anak saudara yang beraya tapi berebut main kereta perhiasan dalam almari. aptb



amboiii makcik pon takdo rantai mutiara macam kau nyahh



makcik dan anak saudara. muka makcik yang lobammm sebab tido lambat *alasan*




pengunjung pertama pagi raya. family makcik dan anak beranak beliau



pengunjung kedua pon makcik sekeluarga jugak



makcik dan anak sedara yang mengantok


itu aje. nanti sambung entry beraya ke terengganu pulak


lets klik !!

11 comments:

YanaUjang said...

meriah 1st raya ko..aku 1st raya pas gi kubur membungkang tido..wakaka dh ank aku meragam sepanjang hari..nk tidokn dia kena aku join tido skali br dia nk tido..gagaga *puihh* ehhh aku pn dpt duit raya jugak hokay..dh jadi mama pn masih dpt yeee..hakhakhak *vangga!* =P

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

leh simpan baju tu buat raya haji plak.. hee.... tp ok gak tu.. ada gak baju purple utk tema tahun ni...

sudipVSsenduk said...

makcik tido lambat sbb nganyam ketupat ke?

Knor said...

wah,meriahnya..ramai sanak saudara berkunjung...comelnya pak dan maknya..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhuhu tersentap tau kalo baju raya tak siap...

moon dah serik nak tempah baju.. paling simple... beli jubah je skang.. habes citer..hehehhehe

fairus said...

KALAU LELAKI SENANG JE, PAKAI BAJU RAYA TAHUN LEPAS PUN TAKPE..

nur anis said...

nak sikit duit raya!..hehe

LidiaSuraya said...

wahhhhh tak berbaju raya baru pun senyuman sentiasa di bibir... so tak der impak pun kalo x sempat pakai baju baru kan? yang penting berbahgia di hari raya..
:)

LYAfrina said...

meriahnyer raya dia....
seronok dpt angpau..lya on still dpt walaupon dh kawen.. heheh.. sebab ank bongsu kot...

Kakzakie said...

Dalam hati mesti mengamuk sebab baju raya tak siap. Lain kali jahit sendiri Lya. Kakak semua baju kakak jahit sendiri puas hati...

L said...

huuu.. seronoknye die beraye.. dapat duit raye.. huuu


jemput baca en3 baru..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/09/inilah-insan-yang-wajib-kita-cintai.html