Saturday, September 8, 2012

trilogi cinta 2

Assalamualaikum




aku dah ketinggalan episod pertama ! oh tidakkkkkkk
aku baru dapat tau semalam, masa tengah tengok cerita daun ketupat kering kat prima. masa iklan biasa lah kan, dok godek2 info
tv1 ni jarang bukak. gagaga sebab tu ketinggalan info kot. puihhhh
sekali nampak trilogi cinta. menjerit kau !!
rupanya mak lang aku cakap dah start khamis. why not tell meeeeeeeeeeee
oh ye khamis pergi main dengan baby kat rumah cousin. hakhakhak

nak p godek episod pertama !!!


like facebook Trilogi Cinta

lets klik !!

8 comments:

Dr Singa said...

gous eh tu?

Kakzakie said...

Kakak dah jarang menonton Lya mungkin faktor usia - malas dah nak mengikuti..

musang said...

tak minat nak tengok

fairus said...

TAK LAYAN PUN CERITA NI..

Cik Yan said...

kita sama...kita sama...kita sama...smlm baru tertengok.

Knor said...

kak juga sama mcm kak zakie..faktor umur juga kut..

gadisBunga™ said...

rosham nor nih mengancam lagi nampaknya eh??

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

aduyai ..tak de peluang la nak tengok...huhuhu :(