Tuesday, October 2, 2012

Alhamdulillah, akhirnya dia akan sampai jugak ke Melaka

Assalamualaikum


Baru balik lunch dengan bff cik ayu
On fb. Oh my good friend telah menggandakan kekenyangan aku dengan memberitahu ini
Nahhhhhhhhhhhh





Ustaz Azhar akan berada di Melaka !!!!!!!!!!!!
Setelah setiap bulan meratap jadual ustaz yang tak pernah aku jumpa 'MELAKA' (sorry if sebelum ni ada aku tak perasan ke)
di bulan oktober yang awesome ni, UAI akan berada di sini!!!!
ok block the date !

so orang melaka, mari la kita !!
oh tak sabar!


lets klik !!

13 comments:

Afasz said...

:)

set date , jgn terlepas plak

Acik Erna said...

asslam lya..kalau dah lama menunggu..jangan lepaskan peluang ye lya

LYAfrina said...

suka gak dgr cerama Ustaz azhar ni..
nnti jgn lpskan peluang

Mysara Ab Rahman said...

wah bestnyer...

fairus said...

JANGAN LUPA JUGA PADA KULIHA USTAZ-USTAZ YANG LAIN.. :)

KAMIHIDUP said...

Sebelum ni ada dah. Masjid duyung.

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

bestnya...selalu layan kat Youtube je..huhu

Teratak Hami said...

wah, best ni... Tapi ada baby kecik le pulak... ALASAN kan??!!!

nur anis said...

bestnya..bila nak sampai sungai besar pulak ni..-___-"

wahida said...

bestnya...aku suka UAI dan Ustaz Don...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waahhhh best3...

ari tu..ada wat kat gombak.. xberkesempatan nak pegi..sbb kena balik umah parent... huhu

Ros said...

Assalamualaikum Lya,

Memang bestkan kalau boleh dok dengar ceramah dia secara live kan Lya..Kak Ros selalu dok dengar kat youtube ja he.he...

Hanis MY said...

Wee best yaaa jgn lpa story mory