Friday, October 12, 2012

birthday bos pulak

Assalamualaikum

Semenjak tak leh berpesbuk kat office ni, hati I seolah-olah terbang ke mana pon tak tau
warghh matik lah drama habis. hahaha

ni actually entry peram
masa celebrate birthday big boss, Dato' Steven last 13sept. memang peram habis. dah sebulan baru nak upload. mihmihmih




hazelnut cake. lazat. cantik kan kek ni. coklat tu very the menggiurkan. apatah lagi strawberry itewww



our boss. konon surprise la kan
dengan harapan bonus raya cina bertingkat2


mesti bos menghargai sebab staff ingat besday dia
dengan harapan bonus raya cina bertingkat2 lagi 


bos dengan PA kesayangan dia



dalam bilik boss. saje tepek pic ni sebab nak tunjuk view cantik
tapi tak nampak puler
ni dari tingkat 8


pehtu pergi makan nyonya food kat melaka raya. boss belanja
kat restoran ole sayang


meja gadis2 auww




meja amoi2



meja apek2 dan jejaka malaya



menu hari tu adalah: asam fish jenahak, udang masak lemak nenas, sambal sotong, ayam pongteh, kangkung belacan, telur dadar. pastu pencuci mulut, cendol melaka


office mokcik. terasa macam keje kat klcc je kan. wahahahaha gelak sampai pitam
klcc la sangattt. padahal dok tingkat 2
tapi best office ni. sebab dekat dengan yeast pastry house yang sedap mabeles ittewwww


lets klik !!

6 comments:

Kakzakie said...

Ada udang sebalik batu bagi kek share ramai-ramai harapnya dapat bonus berganda ye Lya. Bijak!! bijak!!..:)

Dr Singa said...

mudanya boss!
dah kawen lom tu..?

fairus said...

MUDA LAGI DAH DAPAT DATUK..

Teratak Hami said...

makan2 je awak ye :-)

gadisBunga™ said...

ceklat cair cair kat atas kek tu nampak sungguh tempting!

wahida said...

aku teringin giler nak rasa masakan baba dan nyonya...hari tu tgk masterchef, chef tu masak ayam pongteh, sumpah buat aku terliur dan teringin nak try....


nnt aku terjah melaka, nak try masakan baba dan nyonya...