Tuesday, October 16, 2012

Cheesy 7 Reloaded

Assalamualakum..


Last saturday melaka cuti. cuti besday TYT
Nasib company iols amik cuti tu. hihi bleh berkeliaran sesuka hati
Tapi hari sabtu tu hujan bleh tahan lebat la kan. Tapi tetap nak keluar berkeliaran
Pergi beli seluar dengan maxi skirt panjang tu untuk pakai dengan baju korporat office
Pastu pergi Aeon puler

Jalan2 beli barang sket then lapaq
Biasalah perut keturunan tok jusoh memang lapaq sokmo. hahahaha *tok jusoh tu arwah atok den*
So we decided to makan di pizza hut
Selepas berkeliaran 1 aeon still tak tau nak makan apa. tsk tsk
akhirnya. pizzaaaa


adik bongshu




amik set for 2. oh soup of the day hari itu adalah chicken. tak sukaaa. kitew suka mushroom lah!




mokcik order spicy arrabbiata spaghetti 
ishh macam tak semangat je ghupe spaghetti ni kan
takpe2. ada solution nya



taraaaaaaaaaaaa !! mintak lah serbuk cheese ! kuasa lelemak berganda!




burrpp. olive, capsicum tolak tepi




adik punya. prawn olio. sedap jugak ghupenya





dan pilihan kami !! Cheesy 7 reloaded dengan topping nya pineapple chicken. lazat !!




yeee gitewwwww





dah macam bread pudding dengan vanilla eskrem plak aku tengok. hakhakhak



ceah siap pakai pisau. omputih betol la uols ni



i dont like la cheese putih itew. tak sedap. so buang tepi. 
what can I say. pizza ni memang sedap la. mungkin topping pineapple cheese tu membantu menambah kesedapan beliau. uols bleh try topping lain pulak ye




total. set pizza tu 31.50 je. regular.


sekian, bye. 

lets klik !!

12 comments:

nur anis said...

erk..telan air liur je lah..

syiekin said...

WAA~ sngt cedap.. pizza2..

redza said...

makanmakanmakan....burrrpppp!!! alhamdulillah

Nens Collection said...

sedap2!..
sekali skala layan kan..kalo slalu muak jgak..

fairus said...

TAK BIASA SANGAT MAKAN PIZZA.. :)

Amy Sinar Raudah said...

Ya Allah dik, dari akak x de selera nak makan terus terbuka selera tengok makanan awak ni..sedapnya

Kakzakie said...

Agak lama juga kakak tak ke pizza...

nazirulhazwan~ said...

prawn olio tu memang dadah. sekali mkn ketagih giler

wahida said...

sedap weh prawn olio tu...huhu...

gadisBunga™ said...

nak kene tunggu sebulan dua baru boleh berpizza balik. i tengah diet you...ngee...

tapi you, you tak makan olive dgn capsicum? rugiii!!!

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

cheese tu nampak macam ais krim vanila kan ? tapi mmg begitu menyelerakan ghupenya ....

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

cheese tu nampak macam ais krim vanila kan ? tapi mmg begitu menyelerakan ghupenya ....