Wednesday, October 24, 2012

makan luar - Q Chicken (near Jonker Walk)

Assalamualaikum

Jumaat lepas lunch dengan member office dekat Q Chicken. 
Shop lot sebelum pintu gerbang Jonker Walk tu
Dekat corner. warna oren kedai dia. Selalu lalu situ, nampak kedai cantik je kan
So pergi la terjah untuk lunch. Sebab ada amoi kata dia tengah promosi and ayam dia sedap. So moh le kite

Pergi berempat je. Kesemuanya bunga
2 bunga berpunya. 2 bunga  single not available. hakhakhakhukhukhuk


order ayam, sweet n sour fish with rice, fries, wedges



ayam sekoq potong 4. okey la muai2 sorang dpt 1 part



cili cos yang amik kemain tamak pehtu tak abis



wedges yang not bad sedap jugak



yes masa dah amik order sume dia bagi sarung tangan. aku dah macam "nak buat apa ni" 
ohh untuk makan ayam
tapi kosser lah aku nak bersarung tangan ni. ni eksyen je
pehtu, sarung ke mana ayam ke mana



aku amik favorite part, wing
okey la ayam dia macam ala2 healthy taste. rasa macam masak ala2 chinese style



dan semua orang order benda ni. yang sama
sweet n sour fish with rice



makan tak abih
sebab sos banyak sangat. so aku makan nasi yang kene sos sket2 je



total makan tak sampai 50 hengget. murah!
sekian. bye

lets klik !!

11 comments:

gadisBunga™ said...

ok, kene try bila kite ke sana lagi.


yang, nak tanya sikit. nasi ayam bola bola kat dataran pahlawan tuh halal ke? :D

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

wedges dia nampak kurang menarik...KFC punya nampak lagi sedap kot? tapi rupa la.... rase tak tau la kan ... huhuhuhu

Dr Singa said...

sos dia orang dah siap mandai-mandai letak atas nasik..?!

Kakzakie said...

Keluar semuanya bunga tanpa kumbang sesekali seronok kan..

KAMIHIDUP said...

Wah. Sodap je nampak.

fairus said...

SEDAP NAMPAK.. KAT MANA TU.. KEDAI MELAYU KE?

Knor said...

kenduri sos..cukup ke mkn nasi..sikit aje nampak..

nur anis said...

macam syok je makan ayam tu..

wahida said...

la, nasi tu dah letak sos siap2 ke? kalau byk sgt sos nya tu mcm muak pulak tgk kan nok...

[PCL] said...

Ayam bhg kepak..sy pn suka tp ada org cakap bhgian tu bhg yg plg dkt tmpt kena cucuk ubat.. Bhgian yg plg bnyk hormon...haha saiko je lbh.

Enjoy mkn2 n thnks singgah

Ros said...

Assalamualaikum Lya,

Tak pernah rasa lagi nih Lya..,nanti kak Ros nak try rasa la,nampak sedap sangat tengok kat dalam gambar tu...Teliur nih he.he..