Wednesday, October 10, 2012

memang terbaik lah !!

Assalamualaikum..






setelah sekian lama, ahli2 pejabat bermaharajalela
online tanpa rasa belas kasihan terhadap kerja2 sedia ada
maka hari ni, ternoktahklah penggunaan pesbuk di office
facebook dah kene block uuwaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!
memang macam harem

aku rasa, ni mesti sebab ada 1 makhluk 
dia baru masuk kerja dalam seminggu lebih. dia selamba badak online tanpa mengagak
dah lah seat ko depan sekali. jangan la obvious sangat bukak facebook tu tohlols
ni tak, main selamba ya ya je
jaga la line sket kan. dah tau kat department ko tu banyak mata2 bos
ish geram aku! aku tampo jugak kang
warghh emo tak dapat berpesbuk!

nasib baik dia block fb je. kalau dia blog youtube?? blog?? dan lain2 yang sewaktu dengan nya?
I can dieeeeeeeee



lets klik !!

11 comments:

Crew Fathi said...

Hehehe.. ada cara nk berfacebook meh walaupun kena block... hehehe...
x apa2.. pasni layan blog aja la.. hehe

oya said...

kite pun no more fb

redza said...

tampo je hahaha

fairus said...

KAT RUMAH BOLEH BERFESBUK JUGAK KAN..

eira eixora said...

salam kenal =)saya dulu masa kerja sangat takut nk bukak. tapi bila tengok2 kawan2 sume duk buka. tp diorang pandai cover sy jenis tak pandai cover. dari kantoi saya terus tak bukak

Dr Singa said...

hahhahahaa!!

izinkan akak gelakkan ko dek!!!!

Teratak Hami said...

budak kampung mana yang terbaekk tu? Dia ingat opis keturunan dia ke?

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhuhuhuhu..... sadisnya...

online laa pakai henpon.. ngeee~

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

hehe.. mmg terbaiklah! boleh concentrate kerja dengan lebih baik khannn.. hehe..
akak tak suka sgt berfb.. kalau online fb kdg rasa terganggu sikit kerja lagi2 kalau ada geng2 fb yg ajak berborak... tak jd kerja jdnya..

♥ Elin ♥ said...

JPM dah lama kena block :)

gadisBunga™ said...

kalau fesbuk kene block dia kuar cenggitu eh? hahaha *tak penah kene lagi nih. :p