Tuesday, October 9, 2012

My 25th Birthday Celebration

Assalamualaikum

Bertemu lagi di minggu baru di bulan 10, di hari selasa
Semalam tak bertemu ye. Semalam busy, training staff baru. huhu
Hari ni buat tender pulok. Pagi tadi buat, sambil buat sambil upload pic
Punya hazab internet cam siput babs

So ni nak story la mokcik punya birthday celebs last friday
Alhamdulillah, mokcik dapat 3 cake
Apsal 3?? Patut 25 la. Barulah selari dengan umur!! cantik muka kauuu
2 dapat kat office,1 family bagi
Kenyang perut mokcik mihmihmih. Syukur. Tambah lelemak ye. Selari dengan penambahan umur gitew. uhuk uhuk uhuk

So layan lah pic berikut

- First celebs


celebs di tingkat 2 (tempat mokcik lewww)
Ni cake no 1. Di beri oleh staff dept saya (project dept) dengan designer dept
Cake apa tak tau. Tapi lazat sehingga menjilat pisau pemotong cake!
*okey buruk perangai*



kak aini is now 25 uolss



konon menunjukkan betapa kebizian melanda iols
Nak potong cake pon tak senang! Gggrrrrrr



wuihh memang sedap. Aku rasa ada lagi cake ni dalam peti kat rumah. hahaha. tak larat nak makan sudah


- 2nd celebs


celebs di tingkat 7. Oleh admin dept, account dept & PA's to managing director



cake apa tak tau tapi lazat!
macarons atas cake tu manis membunuh weyh. aku makan segigit kecik je
cannot go la. makan cake lagi best



admin dept


PA's for managing director


account's dept


pehtu pergi lunch dekat restoren ole rasa, melaka raya


ikan bakar, udang bakar ada. 


birthday women punya plate
daging black pepper, sayur sawi, tempe, tauhu, sambal belacan


pari bakar memang stone gila! 




dah kenyang !



birthday women dengan moi2

Alhamdulillah and memang sangat2 rezeki la kan, kebetulan tengah makan, jumpa contractor yg buat R&D works untuk projek2 company. Then, terus dia belanja semua orang. wehehehehe
kalau mokcik tau, baik mokcik amik udang galah terus. ngaaaaaaaaaaaa



-3rd celebs

malamnya makan2 dengan family. and kebetulan family kawan adik aku pon ada. melawat baba yang hari tu masuk hospital. and ayah kawan adik aku baca doa panjang, oh syahdu iols. tq pakcik. lupa nak tanya, dia baca doa ada selit tak cepat temu jodoh, sebab bahasa arob, mana mokcik paham huhu


my fav!!! SR blueberry chees cake


my amma ! haha lately aku asik panggil amma je. bengang omak den


sangat banyakkkkkk menu. sengkak perut
siakap bakar, siakap stim, jenahak 3 rasa, sotong tepung, udang butter, sup ketam, pari bakar, kupang sweet sour, tauhu ikan, sayur2. ohh memang pengsan gila mokcik


memang lambakan makanan. sakit perut nak makan
kesudahan. tapau bawak balik


terima kasih pada semua yang sudi menyambut hari lahir mokcik
ternyata penambahan umur ini, membawa juga kepada penambahan lelemak.
sekian, maju lah lemak pada hari lahir anda


lets klik !!

17 comments:

redza said...

meriahnya makanannnn!!!!

Munnafendy said...

amboi..smp 3 kek! rmai yg syg le ni...hihihi


hepi bday ya! sebaya la kita rupanya :)

fairus said...

PERGH.. MAKAN DAN MAKAN.. SAYA PUNYA BADAN SEKARANG PUN DAH NAIK.. SEDANG BERUSAHA KEMBALI RAMPING.. TAPI SEKARANG TENGAH BANYAK KERJA, WEEKEND PUN ADA PROGRAM. TAK DAPAT NAK PERGI JOGGING..

Knor said...

bertambah2lah montelnya kan...
mmg melimpah pun makanannya...

syukur nikmat Allah bg.

ainnoraini said...

banyaknye kek...semuanya sedap pulak tuu..

hepi besday yee..semoga dimurahkan rezeki...

kechixx hussain said...

wahhhh....semua makanan nampak melazatkan...;)

syiekin said...

Bestnyer..smpai 3 kek.. amik kau hehehe~ cnfrim pas 2 x cari kek dh kekeke :)

Teratak Hami said...

Penimbang mesti menagis dik.

oya said...

bestnya..celeb dgn begitu meriah..sedap lak tu tgknya..

Mysara Ab Rahman said...

ni mmg serius meriah cm ni...

Mysara Ab Rahman said...

ni mmg serius meriah cm ni...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Happybelated Birthda dear ...Semogapanjang umo dan dimurahkan rezeki ...cepat-cepat bertemu jodoh hokeyyy ...aminnnnn :)

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

wahh.. sakanss!
seronoknya dikelilingi insan2 yang penyayang...
happy belated birthday lya...

Kakzakie said...

Happy belated birthday Lya. Syukur-syukur-syukur masih diberi peluang menikmati berada di bumi ini.

Terliur habis kakak melihat semua makanan. Moga sukses dan dicepatkan jodoh... kakak doakan nie..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wowww...kat opis smpai 2x celeb birthday..potong kek.. bestnyerr...

Masya said...

happy belated bestday.. meriahnya.. berganda² diraikkan dgn kwn dan family yer... kek pun macam sedapp jer.. moga panjang umur..

♥ Elin ♥ said...

WAHH BESTNYA!! MAKAN SAJE...

HAPY BIRTHDAY! :)

SEMOGA DIMURAHKAN REZEKI///

NANTI I BELANJA COCONUT SHAKE BATU BERENDAM JER LAH EH ;P