Tuesday, October 2, 2012

Uniform

Assalamualaikum


sizzling yee mee chicken mushroom @ Food Court Tesco Peringgit
kalau makan sizzling, kene gandakan cili potong. kalau tak, muak ceq



uniform kerja. boring. apa kejadah lah bos aku nak beruniform bagai
habis mana I nak campak baju kurung I banyak2 tu. Penat tau buat kebaya saloma. uhuk2 *batuk darah*
nasib baik pakai uniform isnin - khamis je. jumaat sabtu free gangnam style !


Cadangan Pemakaian:

tudung nak masuk dalam ke biar kat luar?
kalau tudung kat luar, tak nampak plak logo office I teww
kalau tudung masuk dalam, kemas jugak. tapi macam...................pelik *okey ni edited sebab ada yg tanya macam apa* hikhikhikhik


katanya kene pakai uniform masa opening ceremony office baru nanti
uihhh susah btol la kalau bos geng dengan tok ali. huk huk huk


lets klik !!

14 comments:

QA's ~ mamapapa said...

sedapnya claypot :)

Dr Singa said...

oit ! oit!!
gua pakai tudung masuk dalam!

macam apaaa....???

fairus said...

SAYA SUKA PAKAI BAJU2 CAMTU.. TAK PAYAH MASUKKAN KE DALAM.. SENANG JE..

Kakzakie said...

Kalau kakak lebih baik keluarkan tudung tu kan lagi cantik kot...

gadisBunga™ said...

kite pun tudung masuk dalam gak kalau pakai cardigan. cepat cakap. macam apa..? :p

Nens Collection said...

ceizling best!
baju pon lawa..korporat!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

dah lama xmkn sizzling kat tesco peringgit....... huhu


rindu nak balik melaka :(

potpetmama said...

tudung kena sedondon ngan unipom tu

kechixx hussain said...

peberet tu sizling...;)

YanaUjang said...

mak aii siap beruniform bagai..byk ke ko dpt uniform?klu takat 2-3 lai mesti kena selalu basuh..hihi

nur anis said...

alahai..saya dah la hantu sizzling..masuk sini je terus nampak sizzling..buat nak pergi makan sekarang jugak..huhu

wahh..dah ada uniform tu..tudung masuk dalam memang nampak kemas..

Crew Fathi said...

Wohaaa... sedapnyooo...

akubiomed said...

Sudah tak boleh hendak elak kalau sudah diwajib memakai uniform.

Teratak Hami said...

Tudung masuk dalam. Tapi memang panas !!! Sabar jelah.

Opening nanti jemput akak, tu pun klu ada makan2.