Thursday, November 8, 2012

bihun goreng daging korban

Assalamualaikum



hari ni bawak bihun goreng ke office. sarapan beramai-ramai di pantry
member buat teh o 1 jag. tapi aku minum kopiko brown coffee. tak leh kalau tak minum tu. nanti belum pukul 12, menguap dah macam mulut gajah

bihun berencahkan fish cake, tauhu dengan daging. sayur, letak taugeh je banyak2

daging korban adalah banyak lagi dalam esbok. buntu fikiran makcik nak masak apa pon tak tau. last week buat rendang hitam, ada lagi belen dalam peti weh. pengsan nak perabih

any suggestion masakan untuk daging tak?

lets klik !!

17 comments:

Cik Siti Hajar said...

sedapnyee... rajin betul bangun pepagi masak..

JaSSNaNi said...

sedap ni... bihun goreng mmg terbaikkk... :) i likeee...
banyak lagi daging korban? saya dah abis.. :D

NM02 said...

daging black pepper!!!!!






dah buat anto skit tahu!

muahahaha

4feet8 said...

saya ni suah makan taugeh. kalau dlm meehon atau mee goreng ada taugeh, gigih asingkan taugeh dr makanan..hehe..

wahida said...

aku pulak weekend ni nak buat asam pedas daging...huhu...tak sabar rasanya...

Kakzakie said...

Sedapnya Lya... Kakak pun suka beehoon banyal taugeh. Bubuh kucai banyak pun sedap.

Pelbagaikan cara nak perhabis daging korban ye:)

Hanis MY said...

tabik la sama lya! sgt pakar masak

rATu kEBaYA said...

sedap ni dek oi... kalau basah sikit pergh.. terangkat ni

fairus said...

terbaik dari ladang.. :)

محمد رازيق said...

wah. sedapnya. terilur nengok. hehe.

redza said...

peberet aku gak taugeh tu

Knor said...

wah ni mesti byk dpt daging korban ni...lama tak masak meehoon..:)

purple ungu said...

lya! nak!

weh, insyaAllah tahun depan kita jumpa kat Melaka. kau keje Melaka lagi kan kan?

ct kektus said...

sedapnye bihun goreng !


cubalah buat mee rebus. hari tu maka baru buat. hehee

fadzli Amir said...

Huii...bihun memang best...buat steak la...tak pun daging bakar, sihat pun sihat...hehehehe

nur anis said...

hari hari makan daging...sampai muak dah ni..huhu

Eny Abdullah said...

ada juga buat hr tu... still daging korban ada lagi tak habis habis hehehhe