Thursday, November 29, 2012

Choc Muffin

Assalamualaikum

Semalam kutinggalkan rancangan masterchef, dan tak layan langsung bola
Just dengar report adik aku je
Aku busy bergodang kat dapur 
Siapkan order choc muffin yang office mate aku order untuk wedding dia, letak dalam goodies bag
So buatlah choc muffin sorang2 takde assistant uhuk2. Nak harap adik bujang aku, memang ke laut lah
Dia nak pakai hari ni. Nak pek kan siap2. So pagi tadi sampai office, thumb print, terus blah! Maka kehilangan aku menjadi misteri kejap. Padahal aku pergi rumah member tu. kahkahkah


choc muffin resepi blog kak zura yang ku tabur choc chips dan almond nibs



beratur masuk dalam  plastic container




siap half. huhuhu nangis buat sorang2. tapi best. sebab buat untuk member kahwin. harapan dapat lah tempias sket2. huahuahuahua

aku jual seketol 80 sen. souffle cup size M
nak order?  hukhikhukhik

kbai.



lets klik !!

13 comments:

intanfirdaus247 said...

Wah pandainya ! sedap …nak cikit leh..hehe..dalink, baldu biru ke baldi biru? Huhuhu…jangan marah lawak je tau…tgk kumen td tersenyum saya sowang2..comel 

Teratak Hami said...

Dik, semoga berjaya dalam bisnes. Semoga cepat dapat tempias tu.. :-)

Bolehlah iklankan bisnes awak kat sidebar blog ni.

☆aDihAys☆ said...

Lya buat muffin ke? kalo taw awal2 leh order...huhu...

Kakzakie said...

Harap-harap kakak jangkitlah pada Lya betul nie... mana tahu ada makcik yg berkenan kat muffin tanya anak dara manalah yg buat. Haa... inilah dia orgnya (just joking Lya...)

Eny Abdullah said...

sedaplah tengok, mcm nak gigit je hehhee

fairus said...

WAH.. BISNES.. BAGUS.. BAGUS.. :)

nur anis said...

huiyyoo..banyak tu....kagum...

Wak Gelas™ said...

wahh.., rajinnyer makk tuuu

L said...

sedapnye tgk.. huu. L mmg suke segala jenis choclate. keh3

Jom singgah baca sekejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/11/7x-umur-dunia.html

gadisBunga™ said...

aku kawin kang ko sponsor kan muffins ni? kan kan? heheheh~

R.A said...

kak...nk mintak sponsor blh..hahaha

Knor said...

80 sen murah sgtlah tu..kat tempat kak 1.50 sen atau lbih lg..

kak biasa dpt tempahan 500 biji..letih juga nak menyudahkan..

rATu kEBaYA said...

cedapnyer... lya mintaklah seketul...