Wednesday, November 7, 2012

marble cheese brownies yang terbabas

Assalamualaikum

semalam buat 2 biji marble cheese brownies
refer resepi cik mat gebu: marble cheese brownies
mama request nak bawak untuk jamuan budak kelas dia hari ni

tapi apakah yang telah terjadi sehingga marble ku terbabas sehingga sebegitu rupanya
padahal masa lorek dan nak masuk oven untuk bakar semula elok je kau cantik senah
kenapakah kau keluar sebegini rupa? terbabas sehingga langgar divider. ouch!

apakah yang telah terjadi !!



walaupun kau terbabas, rasa kau tetap meletop nyah


lets klik !!

15 comments:

KAMIHIDUP said...

Janji sodap.

JaSSNaNi said...

assalamualaikum.. marble cheese terbabas pun tak per.. janji sedap.. potong siap2 boh dlm bekas.. tak de sapa terperasan tang terbabas tu.. heheeheh.. nyum nyum..

Pink Lavender said...

adeii...kecur perut makneng tengok...
wahhh...biarlah rupa apa janji rasa meletop...
jgn rupa lawo tp rasa ntahapapa,,hi3

Teratak Hami said...

terbabas pun takpe, janji sedap. Sumbat kat mulut anak2 murid, diamlah dorang.

NM02 said...

janji rasa malatop!

fadzli Amir said...

Hahahha....potong yg tengah tu je...yg tepi2 tu tak cantik tu potong bungkus2 pos kat sini....

4feet8 said...

masih ada rupa tu..hehe

gadisBunga™ said...

kalau ajak kite makan sekali mesti lagi meletop you!!!

Kakzakie said...

Mana kira terbabas ke apa janji rasa meletopz pasti licin kena kerjakan

redza said...

terbabas tu belakang kira yg penting sedap

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

jangan yg makan pun terbabas sudah.. hehe.. mkn sikit2 je tauu..! (ayat jeles tak dpt merasa.. hehe)

Ros said...

Assalamualaikum Lya,

Tak pa Lya..terbabas pi lah kot mana pun he.he... yang pentingnya sedap...

Anak Pak Muin said...

fulamak..nampak sodap ja :D

Diksu said...

sedapnye

nur anis said...

yang penting rasa tu...