Wednesday, November 28, 2012

nasi goreng lazy.

Assalamualaikum


Bersua kembali di hari rabu, hujan mendung bumi hang tuah.
Dari blog terbiar sepi, marilah up 1 entry ala chef. 
Dari orang paling lazy.... Nak buat nasi goreng, tapi beli nasi putih kat kedai. kau hadooo



perencah nasi goreng adabi yang belinya kelmarin. 1 paket 80 sen


nasi putih beli. punya pemalas. lari laju2 hantuk dinding 8 kali
1 bekas RM 1.20


goreng telur dan sosej




masuk nasi yang kau beli kat kedai tu dan perencahnya. gaul dan siap !


 add on. wah siap ada add on. huahuahua




menu 2 beradik malam semalam. meriah nasi goreng kau. nak menunjukkan tak lazy sangat, potong cili merah. kasi naik warna sket. hahahahatuihhh



menyantap dengan adik bujang

malam ni projek buat muffin yang office mate order untuk wedding dia. dia nak esok pagi. huhuhuhu cekalkan semangat ku sebab pembantu tak dok ! nak harap adik bujang? ya hadooooooooo 



lets klik !!

17 comments:

4feet8 said...

uik..? ada jual nasi putih begitu saja eh..? tak pernah jumpa lagi..hehe

Dr Singa said...

hahahhaaaa!!
sah lazy!

meh tolong hantuk lagi sekali

nur anis said...

haha..tak kisah la lazy ke hape..janji boleh makan..kalau saya, beli je nasik goreng kat kedai..lagi malas kan..haha

JaSSNaNi said...

sedap tu.. nasi goreng pakai peket ni anak2 nani suka.. kadang2 diroang amik apa citarasa diorang.. nasi goreng cina ka.. kampung ka.. tomyam ka.. lepas tu balik sendiri wat.. senang keje mama..

NM02 said...

cili api ptong taruk kicap skit... piuewww!!!!

ada plak nescafe ais... super duper piuewww....

hehehehe

Teratak Hami said...

Dik, klu makan 2 orang jek, baik beli. DAh semuanya pun ko beli. Jimat gas, air etc .. hehe

Kakzakie said...

Bukan malas tu Lya tapi nak kejar masa. Beli nasi putih lagi capat dari menanak nasi. Dah beli buat nasi goreng lagi cepat kan.. bijak mengurus masa tu:)

YanaUjang said...

fes time aa aku nengok org buat ns goreng bli ns putih kt kedai..haha apesal xbli je ns goreng trus?!ngehhh~

syakey said...

ns goreng lazy pon, layannnnnnnn jugak.

fairus said...

NASI GORENG LAZY PON ADA.. :)

meo said...

nasi goreng maleh... hu3

Knor said...

ye kak nasi goreng lazy ni..siap terhidang ha..boleh jamu adik lagi..

L said...

akan dipraktikan di rumah sewa sem depan.. haha..

jom singgah baca sebentar.. =)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/11/7x-umur-dunia.html

QA's ~ mamapapa said...

Okla tu..ekspress rakyat kta org,eheheh!jnji jd jgk nasi grg :)

LYAfrina said...

he.. nama baru ye,,,
takpelah..apa penting leh isi perut kosong

LYAfrina said...

he.. nama baru ye,,,
takpelah..apa penting leh isi perut kosong

intanfirdaus247 said...

haha..lazy pon janji leh makan..sodap juga tu..hehe