Friday, November 30, 2012

teh susu.

Assalamualaikum

Sampai office. Masuk pantry. Masak air. Bukak kabinet stok. Huihhhh semua dah licin lincau. Hahahaha
Tinggal teh dengan kopi je. So far tak pernah aku buat teh. Selalu bantai telan nescafe / kopiko brown coffee je. Yela dah hujung bulan, stok sume dah langsai lah kan. Dah kene collect duit dana untuk pantry gayanya. Tapi gaji belum masuk hoih!

Amik teh, creamer dengan gula sket. Maka terjadilah teh susu. Nak panggil teh tarik, tak tertarik pulak


teh susu dan potato bun
burp ! alhamdulillah



lets klik !!

9 comments:

4feet8 said...

cremer mcm tak elok utk kesihatan..jgn ambil selalu ya..hehe..

intanfirdaus247 said...

Lya, Alhamdulillah..rezeki di pagi Jumaat..hhehee…sedap juga walaupun simple kan

Afasz said...

sedap nye

Kakzakie said...

Cukuplah tu boleh bertahan sampai lunch nanti.. Kakak minum air dgn biskut je..

mEiZ SHA said...

janji kenyangggg hehehehe..:)

YanaUjang said...

aku suka minum teh susu/teh tarik..tp aku failll nk buat sendiri..grrr~

Teratak Hami said...

Sarapan pagi orang diet :-)

gadisBunga™ said...

roti potato tu celup dalam tuh. sedap!

fadzli Amir said...

Ooo..kena kutip duit ke...kat opis ni opis yg sediakan segala menda2 kat pantry tu...