Monday, December 24, 2012

maken.

Assalamualaikum

ish tak tau la awatnya mood nak blogging lately ke longkang je
nak kata busy, tak jugak. vitamin M terlebih agaknya kan

jumaat lepas open table kat office
masing-masing bawak lauk-pauk
aku masak sambal sardin dengan sup telur+kentang+tofu+sosej+suhun
member lain ada bawak sayur kangkung, sambal bilis, kupang rebus
breakfast, ada member bawak nasi goreng dengan bihun goreng
pencuci mulut plak bubur kacang durian dengan tembikai
amekaw. hari melantak sedunia



itu je. babai. gila tak ikhlas update. huahuahuauha

lets klik !!

16 comments:

Kakzakie said...

Kicap kipas udang sama macam rumah kakak mesti kena ada baru syok makan Lya..

redza said...

malas tahap gaban da nih...biasanya kalau cerita pasal makan berkeping-keping gambar ko tepek

YanaUjang said...

ciisss aku ingt entry kau pjg lagi..smpi gbr kedua trus habis..grrr~

intanfirdaus247 said...

awat malas dan buang ke longkang neh? hhahahaha...nak kena babap? hehe..ala, ni kira ok la ..hupdate juga kan kan..gheheheheh

4feet8 said...

bestnya buat potluck

fairus said...

BAGUS.. BAGUS.. SAMA-SAMA DAPAT RASA MAKANAN MASING2..

Dr Singa said...

gestrik tak lepas tu..?
:)

Teratak Hami said...

Kicap tak tinggal :-)

Melaka mmg byk kupang kan ...

JaSSNaNi said...

banyaknye kupang... sedapnyaaaa... sib baik gi steamboat minggu lepas dah makan kupang.. kalau tak jenuh makyong ni nak cari kupang plak..

wahida said...

cissss...aku nak gambar byk2 lagi...

dua je? hampeh betul...

NM02 said...

mkn gosip mkn gosip









tanpa sedar lauk pun habessss... :)

Knor said...

assalamualaikum adik lya..kak teringin nak makn kupang..tapi bila di pasar tak berani nak beli..sbbnya tak tahu nak masak apa..cer cerita sikit nak masak ye..?

LYAfrina said...

selalu gak buat camni..tukar2 makanan.. best gak kan

ct kektus said...

vavavavaa,
syoknya makan-makan kak. hehehe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

seronoknya makan ramai-ramai ...

nur anis said...

syoknya makan!