Monday, December 3, 2012

Wedding Eikin & Hafez

Assalamualaikum

Musim cuti sekolah ni, ramai la naik pelamin kan. Aku je tak naik2. huahuahua 
pelempanggggggggggggggggggg

Sabtu lepas wedding office mate, yang order muffin kat aku tu. Balik keje around 1pm terus pergi ramai2.
Sampai je hujan renyai2 okeh. Pengantin dok bersanding sudah


mendung mendung



duduk bersanding tersipu malu lalalalalala ~ ~ ~




me and Yollah lepas makan.  damn muka besar pasu bunga



amik berkat fuhhhhhhh fuhhhhhhhhhhh fuhhhhhhhhhhh



nad and ada



dengan si abas pulak

ada group photo jugak. ramai2. mintak tolong ada sorang budak ni amik kan. watdehek pic blur dan aku nampak separuh dan ada beberapa orang langsung tak nampak dalam pic. ketara tak ikhlas dek non. kalau aku tau, mintak tolong official photog dia je. mengomel pulak kau ni

selamat pengantin baru eikin dan suaminya hafez. semoga berkekalan hingga ke akhir hayat dan bahagia selalu

lets klik !!

13 comments:

4feet8 said...

esok-esok kalau kawin, takmola duduk atas pelangin..malu..ngeeee.. lebih2 lagi2 org tgk. lebih2 lagi org amik gambar. rasa nak tutup muka dgn kipas je..kekeke

NM03 said...

selamat pengantin baru
tahniah!
moga kekal selamanya

Dr Singa said...

naik nanti... jemput tau!!!!!

nur anis said...

hujung tahun memang musim kawin..huhu..eh..cantik gak baju oren..

Afasz said...

berseri seri muka pengantin :D

Teratak Hami said...

Akak tunggu awak kahwin ... ngeh, ngeh, ngeh

Kakzakie said...

Insya-Allah tak lama jangkitlah pada yg berdiri sebalah kanan-kiri pegantin tu...

Knor said...

ha ah setuju kata kak zakie tu...tak lama lg tu..

tahniah pd pengantin

wahida said...

lepas ni giliran ko pulak nok...InsyaAllah...kami semua doakan yg terbaik utk ko...

fairus said...

ADIK BONGSU SAYA BARU LEPAS KAHWIN SEMALAM.. :)

LYAfrina said...

catik pengantin..kaler tema pon..menarik..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

tolong fuhhh sekali supaya berjangkit ..hihihi

izfanora said...

selamat pengantin baru..

amik berkat tu ye.. xlama dh tue nak naik pelamin gak.. :)