Tuesday, January 29, 2013

Annual Dinner @ Hatten Hotel yang dah basi

Assalamualaikum

Penyakit M masih belum pulih
Di tambahkan dengan kerja yang berlambak kat office. Rombakan management. Sekarang iols under project manager baru. Luckily dia sangat2 ok! Tak macam manager dulu (dah resigned pon beliau)

Company annual dinner 5 Jan hari tu @ Hatten Hotel
VVIP adalah tok ali kita
malas nak bebel. actually nak buat keghoje ni. tapi kasi sapu rumah ni dulu
gambar tunggang langgang. paham2 sendiri sudah. 




















okebai.
# chinese new year dah nak tiba. sekaranglah masa kena kerja gigih lebih sket !!! huahuahua


lets klik !!

15 comments:

Nens Collection said...

untung keje company besar2 ni..dinner pon grand..hehe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

nampak sgt busy nya...gambar menceritakan segalanya..huhu ...

Dr Singa said...

ular tu door gift eh??
cantikkk yu!!!!

Knor said...

salam lya..busy ye plus M..

tak pe kerja kuat utk tingkatkan produtiviti..
bagus lya..

redza said...

ceh! gigihlah sangat ;p

ainnoraini said...

mmg meriah...
Semua nnpk hepi jer.,

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

grandnyer annual dinner

fairus said...

MERIAH JUGAK YE.. RAMAI KE PEKERJANYA?

4feet8 said...

CNY misti bonus bes.. hihi

ct kektus said...

mesti best kan. :D

Kakzakie said...

Kalau annual dinner mesti yg paling nak di tengok menu dia. Kakak baca menu semua lazat-lazat...

Tahniah Lya dapat award tanda dihargai sykt.

Mimi Azirah said...

meriah

kechixx hussain said...

bestnyeee..;)

LYAfrina said...

bestnyer dinner kat hotel..

NM03 said...

cantek gelang ular tu noks