Saturday, January 19, 2013

random. sebab dah lama tak update kannn

Assalamualaikum

Sorry la been very busy lately. kerja dan personal. hectic btol january 2013 ni. sebab awal tahun kot. and nak raya cina. banyak benda nak settle kan hal kerja ni


very busy kejar duit bos. sakit jiwa banyak pending. bos asek tanya. aku dah separuh nyawa *mintak oksigen help help* 

january 5 yang lepas company annual dinner @ Hatten Hotel. ini pon belum update ke blog lagi



I pakai simple je. kurung moden. tudung rembat mama. jimat tak payah beli hehehe. make up sendiri je pun


dan dapat anugerah sebab kerja dah lama. 3 years service award. dan dapat pitih sekali hehehehehe


 my bff, aniza selamat melahirkan anak kedua. perempuan. hazra safiya so cute gebu cembam cembam. belum sempat tengok. tunggu raya cina dia balik melaka


 baba warded semula selepas keluar sebulan. warded sebab nak pasang besi dekat tangan. pastu baba asek demam, doc found that baba kene tibi semula. dulu dah kena. sekarang kene balik. now berantibiotik. donno when la keluar


dan celebrate birthday mama yang ke 51 di ward juga pada Jan 9. beli 2 ketul kek kat SR sebab bertiga je pon masa tu. lain kali baru celebrate


 dah lama tak update foods jugak. hari tu kawan baba hantar udang galah banyak gila. besar2 pulak tu. baru masak 2 round. sekali goreng kunyit, sekali masak lemak nenas. hoih terbaek. ada lagi seplastik. nak masak sambal esok

ok tu je babai. hehehe
jadi lah kan dari habuk tebal je kat sini



lets klik !!

10 comments:

Nashays said...

Hahhh amik nak..
Skali oya updet, mcm2 citer ader..

fairus said...

BANYAK CERITA DALAM SATU ENTRI.. TERBAIK.

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

busy rupanya patut lah lama tak update ..haishhhh ....semoga busy tu cepat-cepat berlalu ....:)

Acik Erna said...

assalam lya..ada juga cerita baru..macam macam ada

Kakzakie said...

Sekalu harung cerita sekali - kalau nak buat satu-satu tengah busy tak terlayan kan..

Moga ayah Lya cepat sembuh. Sayu tengok dia

sudipVSsenduk said...

tahniah atas award yg diterima :), moga lebih cemerlang, gemilang & terbilang di tahun 2013 ni

gadisBunga™ said...

tahniah awak! napelah company saya dulu tak penah nak bagi award kat saya yang dah berkhidmat lama..huhuhu~

abah awak tak baik lagi tu...jaga abah bebaik okeh. dannn...happy belated birthday kat mak awak!

LYAfrina said...

tahniah utk award tu..mesti pekerja cemerlang ni..siap dpt bonus $$$$

ct kektus said...

tu dia supur duper bz. hihii :D


sedapnya udang. goreng macam tu pon enak dah. hihii :D

izfanora said...

hambek ! sekali update, sume story dia sumbat.. :P