Thursday, February 21, 2013

aku nak cheese baked meatballs tapi kau hantar lain gggrrrrr

Assalamualaikum


Emo tajuk kau jah !

Semalam, takde angin takde ribut, tiba-tiba ompek sekawan ni kemaruk nak makan pizza
Gara-gara salah seorang teman mereka ini tunjuk brochure pizza ntah mana dia dapat. 
Dari pagi bising memekik macam orang tak pernah makan pizza
At last, keluar office pon lambek jugak. Dekat nak pukul 6 jugak baru keluar
Gara-gara meng-usha pizza punya web, pilih nak makan apa. Kesudahannya sampai sana still tak tau nak pilih apa. Sadis.

Kami bergegas ke Pizza Hut di Jalan Hang Tuah, Melaka Bandaraya Bersejarah



 yours truly and nanad




tika dan ada
poyo lu orang kusyuk bebeno tengok menu yang kesudahannya order fries je! kahhhhhhhhhh


Kami akhirnya membuat kata sepakat amik Meal  4 (set untuk 4 orang). Ada 1 jug Pepsi, 4 mushroom soup, 4 garlic breadstix dengan 2 regular pan pizza


 mine.


 

mushroom soup saya yang di-sprinkle-kan black pepper
kenapa mushroom soup kau cair kali ni ??



Hawaiian Chicken - lazat sangat




Super Supreme -  lazat sangat sangat


 nanad punya Tempura Prawn Garlic Rice



 tika punya extra large criss-cut fries





aku punya. ok ini amarah namanya. aku cakap aku nak order cheese baked meatballs (beef). Tapi bila sampai adalah Meatball & Pepperoni Spaghetti. Aku tak sukaaaaaaaaaaaaaaaa creamy gila. At last memang tak habis. aku godek makan meatball, pepperoni dengan mushroom je. Rugi siak. dah lah 11 hengget. Purrrrrrrrrrrrrrr



meja 4 orang macam bukan 4 orang makan jewwww





see. tak habis. rugi ok. baik aku tapau. bleh bagi ayam mama. kelas kauuu ayam mak aku makan spaghetti !

k bye. majulah lelemak untuk tahun 2013



lets klik !!

11 comments:

Nana Liena said...

memang betul2 sesi ternak lemak.. huhu

Knor said...

DTG SINI AJE TERUS LAPAR

Kakzakie said...

Macam kakak nak makan sekeluarga je banyaknya Lya.

Untung ayam mama makan spaghetti:)

YanaUjang said...

oke ko berjaya buat aku ngidam pizza kelas pertama! argh!

fairus said...

BARU 2 MINGGU LEPAS MAKAN PIZZA.. :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Ehhh....sedapnya ....rase macam nak pegi IKEA je rini makan Meatball...boleh gitew? huhuhu

mEiZ SHA said...

sedapnyer makan2....kite pon ada kat melaka ni..meh laa anta sket yang..;)

ct kektus said...

eeh, kalau kite kite suka spageti tuu. hehee :D

dah lama tak makan pizza. diet2. hehee

wahida said...

masa sampai menu tu, awat tak mintak tukar nok?

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ermmm xminta tukar ke menu yg salah tu? huhuhu...

hilang selera kalau dah tersalah hantar menu tau..huhu

NM03 said...

la... naper tak minta tukar