Wednesday, February 6, 2013

jari jemari.

Assalamualaikum

- tangan baba yang operate hari tu dan di pasang besi
- area operate tu nak di tampal kulit. amik kulit peha. tapi tak confirm bila nak tampalnya lagi
- cantiknya doctor lukis jari tangan bapak aku ni. kecik beso kecik beso

okebai

lets klik !!

15 comments:

Knor said...

SEMOGA DI PERMUDAHKAN ALLAH.

Dr Singa said...

susahnya nak 'tunjuk ' kalau jari telunjuk pendek gitu!

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

semoga semuanya berjalan lancar dan back to normal life

wahida said...

harap semuanya dipermudahkan...amin...

Kakzakie said...

Lya ni kan... dlm pada sedih masih nak lawak lagi:)

Moga abah cepat sembuh.

rATu kEBaYA said...

kecik beso... kecik beso ye.. hehehe

redza said...

semoga semuanya berjalan dengan lancar

fairus said...

DOKTOR TU DAH BOLEH JADI PELUKIS.. TAPI LAMA LAGI LA.. :)

nur anis said...

comel lukisan tu..huhu..apa pun, semoga dipermudahkan semuanya ye...

the malay male said...

semoga dipermudahkan

intanfirdaus247 said...

semogasemuanya berjalan lancar..Ameen...kelaka la lukisan doc tu..hahahhaa

oya said...

lya....doctor doctor..ok lah dah dpt tau laporannya kan..

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

gadisBunga™ said...

panjangnye jari tengah!

ct kektus said...

hehee. doktor saje tak nak lukis lcantik2. :)


moga dipermudahkan segalanya. :)