Wednesday, March 20, 2013

appointment ortopedik

Assalamualaikum

Semalam mokcik amik cuti. Sebab bawak baba appointment kat ortopedik hospital melaka
Tangan yang masuk besi tu, nak cek lah. Kalau okey boleh bukak. Sekali mana kan ku sangka, doctor nak extend lagi 6 months. huhuhuhu


kat orto ni, pemandangan manusia berbesi-besi cucuk sini cucuk sana adalah biasa


pergi x-ray. nampak tak besi cucuk-cucuk tu
okey sah la aku tak paham kan. yang aku paham besi cucuk tu je hahaha



pas habis appointment tu, dah waktu lunch. baba dah cucuk insulin. tak makan kang hypo. So singgah makan area tanjung bidara. aku amik sambal sardin dengan kerabu mangga je. untuk baba aku amik ayam goreng dengan sayur taugeh masak lemak. ntah bila masa dia order ikan keli bakar, rojak buah dengan cendol pon aku tak tau. tup2 tiba je kat meja. amboi lebih plak


itu je la aktiviti semalam. balik rumah dah nak zohor, kepenatan lalu tido terbongkang
jumaat sabtu ni iols cuti. nak p lumut yeay !!! bff wedding. hiks tak sabo sebab tak pernah sampai lumut tu
nak cuci mata tengok abang navyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

lets klik !!

12 comments:

redza said...

semoga cepat sembuh pakcik yer!

Dr Singa said...

jumpa tak yang besi cucuk keliling kepala??!!

JaSSNaNi said...

ngeri sket tengok besi2 tu.. alahai...
semoga cepat sembuh ya...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

ishh.. seram akak tgk besi cucuk2 tu dik... moga cepat semboh ayah lya tu ye...

NM02 said...

erkkk..... ngilu!

YanaUjang said...

woo 6 mths kena pakai besi gitu?? hayoo semoga cpt sembuh pakcik! oke la baba ko sakit2 selera mkn still tip top..pengaruh anak gamaknya..kekeke~


p/s: tgk abg navy??ceh~ (-_-")

Knor said...

6 bln..lama lagi tu..

selera tu yg penting..:)

kechixx hussain said...

6 bln? lama lagi tuuu...semoga pakcik cepat sembuh..aminnn..

fairus said...

TIDO MESTI SEKSA PAKAI BENDA ALAH TU..

eryThr0|\/|y(iN said...

ur dad diabetic so luka memg lmbt baik...take more protein hari2 moga cpt smbuh...kurangkn kabohidrat coz nt kncg manis naik n luka lmbt baik... get well soon baba... ;-)

wahida said...

moga pakcik cepat baik....

terliur pulak aku tgk rojak tu...huhu...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

amboii..eh? pergi lumut ke? ala...kite pun balik Perak Jumaat tu... :)