Monday, March 4, 2013

bukan bakal pengantin pergi pameran pengantin @ Mydin Mall MiTC Melaka

Assalamualaikum

Last 2 weeks, ke bila ntah, balik kerja decide to pergi pameran pengantin kat mydin mall mitc dengan office mate. Nak tempah kad kawen kata koooooo  
Saje pergi cuci mata weekend takde buat apa. Dari dok rumah membesarkan anggota badan je, moh la kita jalan-jalan


cik mek yang terhappy pulak pergi pameran pengantin
dalam goodie bag tu ada pamphlet dengan seketol muffin


pergi makan kat Lamongan Ayam Penyet
Jarang makan sini. Last makan sini 2-3 tahun lepas kot. Biasa makan kat AP je
pehtu pelik. asal nasi dia macam nasi lemak??



es bandung cincau


 masa ni nak start show pakaian malam berinai. tapi malas tengok sebab ramai gila umat


 people people everywhere phewwww



 macha farizal punya booth



 ni booth hantaran. omaigod gila cantik ok. nangis



 nice



 lastly, saya pilih pelamin yang ini.tapi jap, nak p cari pengantin laki dulu
uhuk uhuk uhuk uhuk


lets klik !!

9 comments:

redza said...

selamat pengantin baru kekeke

Kakzakie said...

Pelamin sekarang cantik-canik Lya. Masa kakak 18 tahun dulu tak ada ini semua.

Kena cepat cari calon Lya:)

Nana Liena said...

cepat2 la cari calon..hehe

NM02 said...

semuanya cantek!

yang lagik kena cantek zaman skang harus lah $$$$$$$$

lizz said...

waa sweetnyer pelamin tu...

fairus said...

DAH BOLEH CARI PASANGAN.. :D

Amy Sinar Raudah said...

Jeles tengok deco pelamin2 sekarang, semua nya cun and meletops...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

xpe survey-survey dulu..nanti da ade calon boleh trus book ...hihi :)

Knor said...

ooo pandai lya berkata2 ye..duduk di rumah membesarkan badan..

ayam penyet tu pun dah ckup utk membesarkan badan..:)