Monday, March 25, 2013

my best friend wedding - Manjung, Perak.

Assalamualaikum

Tarikh: 22 & 23 Mac 2013
Tempat: Taman Melati, Manjung, Perak.
Agenda: Majlis Perkahwinan bff yang sama study masa kat UiTM Segamat dulu

Saya naik bas dari melaka jumaat pagi hari tu. Bas pukul 9.30am
Pening kepala dah lama tak naik bas. Tapi best la dapat tengok pemandangan kampung2 perak. Tapi most of the time aku atas bas tu di isi dengan membuta. kihkihkih

Sampai stesen bas manjung pukul 4pm ++ macam tu. Sorang member amik. Terus p rumah kahwin. Nasib baik sempat sampai before nikah. Sebab nikah pon lambat gak dalam pukul 5pm macam tu

So layan pic ye. Nanti mokcik letak caption


Solemnization

pengantin baru, zai



huh aku pon nervous time ni. tiba2 hahaha


hantaran untuk pihak lelaki


hantaran untuk pihak perempuan



Malam Berinai

warna kuning jadi pilihan


pengantin yang sengal. kedudukan salah tu nok

 haha masing2 ligat nak tukar tempat. sengal


haaa baru btoi !



aku pon pergi merenjis ok. malu ai taw hahaha



pengantin lelaki ni memang tak reti dok diam. ko tengok mata dia pulak ke lain. ggrrrr



ni apa group orang panggil. lupa mokcik. tapi best.



Hari Langsung: Majlis Persandingan



baju nya. ni masuk peha aku je belum tentu muat haha. kuruih beno pengantin. motip salahkan pengantin? haha




kalau aku update gambar ni, tanpa bagi tau ni majlis kawen kawan, mesti ramai orang wish, "tahniah nok" hahaha



hikhikhikhik *motif gedik??*



bukan aku namanya kalau tak amik pic makanan. ayam goreng berempah + daging masak rendang 




acar buah +  oren



papadom + dalca sayur



tengah bersiap-siap nak bersanding



suka pic ni tantek. tapi aku muka macam nak kene tampo. malas mekap kate koo




photographer adalah oky rahman



dan bersandinglah kalian



tahniah zai dan suami, fairuz. semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat. 


gila tangkas update. sebab kalau biar lama-lama, jawabnya memang jadi entry peram. hikhikhik


lets klik !!

8 comments:

my all said...

tahniah pada kedua mempelai...sama cantik sama padan...

kelakar pulak bila salah tempat duduk kat pelamin tu...ekekek...

redza said...

bestnya kawen! slmt pengantin baru kpd mereka berdua

LYAfrina said...

selamat pgantin baru buat mereka..

serius lya kata..kesemua bju pgntin sgt2 cantik.. rasa cam nk pakai gak

fairus said...

NAMA SUAMINYA FAIRUZ.. HEHE HAMPIR SAMA..

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

tahniah pd pasangan mempelai... ramai yg ambil peluang nikah cuti sek ni kan..

Dr Singa said...

pesen baru ... perantin pompuan duk belah kanan ..

Knor said...

salah duduk ada kesan apa2 ke lya?

cantik menawan semua..sanggul unta pun ada ye..

NM03 said...

tahniah buat mereka. moga kekal sampai syurga