Thursday, March 28, 2013

Ohan Japanese Restaurant

Assalamualaikum

Ni entry peram. Last week balik kerja kepingin makan kat Ice Town. Tak update lagi hikhikhik
Pas makan kat Ice Town, makan ice cream je pon, selang 2 kedai pulak ada Ohan Japanese Restaurant
Masing2 sepeghe dah nak makan. Ok jom je lah. Nak try sebab since dia mula beroperasi, tak pernah jejak pon


layan je la model Ohan ni



the only kumbang yang suka menyelit di antara bunga-bunga
asal kami wanita ni nak melepak je mesti nak ikut



to be honest, aku adalah bukan peminat sushi pon. apa kejadah aku bersetuju ikut diorang ni ntah
salah satu sebab aku tak suka sushi adalah seaweed! yurkkkk



paling aku tak suka yang ni. nak muntah sebab seaweed dia balut kat luar tu. terasa kehangatan seaweed. oh no ! aku makan 1 je. sumpah tak nak lagi hahaha. tapi diorang ni bedal sampai licin


 yang tengah di gaul tu macam potato salad. sedap. tu aku bedal banyak hihihi



 tempura sayuran yang iols sangatttt suka


 ni aku pilih. tuna bla2 apa ntah. best gila ! lagipun seaweed dia kat belah dalam, so tak terasa sangat la kan.


ok yang ini pon best. tak tau apa nama. aku boleh makan kalau seaweed dia tidak terlampau menonjol macam sushi yang first tadi. yang tu reject terus. kalau dah di lapisi macam ni, boleh terima

oh sedap ! nak makan lagi. ni total makan RM 87.00


Ohan Japanese Restaurant
No. 79 & 81, Jalan KL 3/8,
Taman Kota Laksamana Seksyen 3, 75200 Melaka.
Tel: 06-2866111

macam kak wahida plak siap letak nama penuh alamat restoran. ngehehehe pentiruuuuu

okebai


lets klik !!

7 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

hoishhh...terliur arr gini ...

saffiya_aleesya @ echa said...

yang last pic tu tgk cam sempoi gak nooo...

babYpose said...

Salam, wah sedap tu, lama tak makan kat kedai jepun asyik beli kat aeon je..

my all said...

tu bukan namanya pentiru...hahaha...bagusla ko bg info lengkap siap bg alamat dan no fon...senang org nak pi carik...sharing is caring kan...heheh...


tapi aku x reti mkn japanese food, sumpah tak leh telan...huwaaaaa...

JaSSNaNi said...

time preggy hari tu mmg giler teruk nak makan sushi.. alhamdullillah.. dapat makan puas2... skrg ni ok ok je.. kalau tengok sushi tak nangis nak dah.. hehehehe

lizz said...

erm sedap...*sambil telan air liur..
tempura sayur tu saya terliur la...

fairus said...

TAK PERNAH SAYA MAKAN SUSHI...