Monday, April 29, 2013

Iron Man 3 adalah sangat awesome !!!

Assalamualaikum

Last saturday habis kerja, bergegas amik sabariah dekat rumah dia, dan bergegas jua pergi Aeon Bandaraya
Tipu ! Tak bergegas pon. Sebab sampai rumah dia siap bukak tudung landing bagai, inspection kat rumah dia lagi hahaha then baru gerak. Gosh what a hot day. Serious ! Berbahang rasa

Sampai Aeon, terus pergi GSC. Sekali kauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu



line panjang hazab !!!! Ggrrrrr
Sape suruh tak nak book tiket dulu kan. Kahhhhhhhh
Tak bleh book. Aku ni unexpected. Kang tiba2 ada hal. Burn tiket mokcik.
Lalu beratur lah kami




Cik Sabariah dan popcorn nya. Seat kami paling depan okeh. By the time kami beratur tu actually dah berkelip-kelip si iron man tu menandakan selling fast lettew. Sakit hati kiteww. Depan pon depan lah. Dah aku beratur demimu tony starks ! Duduk depan nampak jelas sket kekacakan mu itteww


To conclude, Iron Man 3 adalah sangat awesome !!!! Best gila berbaloi aku duduk seat paling hazab depan lobang hidung tony pon jelas tertera. Sampai pigmen si gwyneth pon jelas hahaha. Memang 5 star aku bagi. Sangat-sangat best ! And im going to repeat okey. Serious !! haha semangat takkkk kak jah



habis iron man dalam 5.30pm macam tu. Terus terjah Secret Recipe. Kelaparan okey dari pagi tak makan. So I took Grilled Mushroom Chicken and Green Apple Limau Kasturi. Sabariah makan kek dengan yogurt drink bla2. So healthy itu minah. Tapi tak berapa healthy sebab bedal kek and dah lunch earlier tak hajak haku. Hahaha wekkk

lets klik !! 

10 comments:

Mysara Ab Rahman said...

sume org skrg ni ngah cbuk tgok iron man..kte je xtau pape psl cter ni..haha
akak ni post makanan..wt kte lapar je

Dr Singa said...

nak obat sakit tengkok!!??
meh.. kat klenet banyak!!

Kakzakie said...

Ramaiyg komen iron man boleh ditengok berkali-kali. Kakak pun percaya ni Lya..

redza said...

best!best!best!

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

sy pun tengok iron man 3d semalam

fairus said...

SAYA BUKAN KAKI WAYANG DAN DAH LAMA TAK TENGOK WAYANG..

Uncle Jonni said...

ankel kaki donlod jer... kehkehkeh

Knor said...

ye ke best..patut le anak ajak pi...

Qhaifa Nur said...

anak-anak pun sebut filem ni..
nak pergi kena booking 7 seat he..he..

sab said...

Amboi. Dah lama tak terjah blog kau, sekali ada aku dlm entri haa. Lolz