Tuesday, April 23, 2013

sangat random nyah

Assalamualaikum


Wah agak lama lah tak update blog. Busy okeh. Ni bukan main-main punya busy. Memang betol2 busy.
Handover premise key dekat owner, project baru buat costing, semak s&p plan. Macam2. Naga tak iols ggrrrrr

So di sini nak random je. Dah itu je yang paling rajin setakat ni. Pic dalam fon malas transfer. So amik kat insta je


 semak benda alah ni je boleh pening. Kenapa la architect kalau dah buat tak nak semak betol2 ggrrrrrrr




makan dessert balik kerja.




kedai desser dekat dengan office. balik kerja berbondong-bondong jalan nak makan dessert punya pasal




strawberry orang bagi. bukan makan sangat pon. mama bawak p sekolah bagi anak-anak murid dia




BN kasi slip ni untuk baba dengan mama. Aku tak dapat. Sampai hati tak bagi titewww



adik bujang balik cuti sem last week sampai bulan 6. dia belikan iols novel. weee tau je kegemaran ahkakkkkk dia ni. mesti beli pakai baucer letteww




kereta bos-bos. sepesen je. nanti bos-bos bawak ferrari dengan bentley iols snap lagi yeww







lately iols gemar makan buan-buahan cicah kuah rojak. oh nyum !



siapa kenal blogger sabariah? (yang tudung hitam tu) tapi blog minah ni dah diremoved pulak ggrrrr. yeah dia sekarang kerja kat melaka jah. ye kita ada geng lepak lagiiii. yang tudung biru tu blogger gak tapi blog dah berkubur ggrrrrrr. tudung biru is bff mokcik iaitu cik odah





over nya jah. okebai

lets klik !!


14 comments:

Dr Singa said...

Ko mendaftar tak yah..?

NM03 said...

bos, pinjam kete raya ni leh tak? hehehe

fairus said...

NOVEL SUAMIKU PEMALU TU MESTI CERITANYA MACAM SAYA YANG PEMALU NI.. :D

Kakzakie said...

Apasal makan pisang tak habiskan dah tu letak atas drawing...

Kerj-kerja juga tapi bila habis kerja enjoy tu yg best...

LYAfrina said...

ok gak etri random2 gni..leh citer skali harung kan... lya pon suka entri random gni..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

wah ni misti entry taip laju2.....hihi..tak pe janji berupdate :)

redza said...

buat kerja sambil melantak pisang!

Knor said...

ni nak bg tau yg lya kuat makan..heh jgn marah ye..

lizz said...

ermm terliur lak nengok kuah rojak tu...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

woww...dessert...nyummm nyumm...

sudipVSsenduk said...

random yg menarik.

parking tersalah saiz atau kereta terlebih stretch? huhuhu

gadisBunga™ said...

yang, sini pun bizi giler dowh. update belog sempat la seminggu sekali paling kurang,tapi nak blogwalk tuh bercinta la.. kesian blog aku takde orang nak jenguk kang. heheheh~

wahida said...

sedapnya desserts ko tu noks....

kechixx hussain said...

amboiiii kereta bos...:)