Wednesday, May 29, 2013

Colleagues Birthday Celebration & Farewell

Assalamualaikum

Kelmarin birthday colleague. so monday tu just potong cake je sebab kawan yang nak berhenti kerja tu mc pulak. kalau tak nak p makan2 sekali celebrate monday tu. so monday tu just potong cake je, semalam baru p makan2



chocolate mirror cake from Yeast Pastry House. super sedap cake itu




birthday girl. happy 25




Then semalam baru pergi makan2 celebrate budak birthday dengan budak yang nak berhenti keje.
Makan dekat windmill hotel marvelux. dekat je dengan office. tak panas punggung dah sampai




aku yang baru balik dari pergi site pergi land office tu muka sepeghe je




aishah, tudung purple itu makcik nak berhenti sudah. dah 3 tahun kot kerja. lebih kurang masuk sama dengan aku dulu. time runs so fast kan

orange juice gelas giant tu makcik tu punya. gila kembung perut nak perabih weh




I tumpang amik gambar. poyo kan haha. tapi juice dia sedap




birthday punya air pon special gak tu. air apa nama pon tak tau la ceq




tika, nad dan kak fiza





birthday girl punya Mushroom Pasta. sedap 




I punya Mushroom Soup. Sebab amik set. so dapat mushroom soup and ice lemon tea. Sedap. Macam pizza hut punya



I dengan Nad punya Golden Fish. Jangan fikir ikan emas pulak ye haha. Ikan dori la. sedap




ni kak fiza dengan tika punya. Gordon Bleu. sedap jugak




aisha punya. amboi mentang2 kau last dengan kitorang, kemain meriah menu hahaha. Special Mixed. ada lamb, fish dengan chicken gak kot



we are gadget maniac hahahaha. berkerut hah kau amik gambar



 

 penat nak perabih ikan ni. mintak black pepper sauce. sebab makan dengan tartar je tak best sangat. aku nak pedas ok. tak pedas cepat muak

habis makan balik office. sume jalan macam orang mengandung tunggu hari. nak2 yang minum air gelas bapok. hahahaha

okebai


lets klik !!

8 comments:

Kakzakie said...

Kalau makan sama geng tak apa dah faham semua walau makan still tak boleh lupa gadget mereka..

JaSSNaNi said...

hepi besday gurl.. muda jelita lagi.. 25 baru yer..

Sedapnya kek... nak sket... :) syok makan ramai2..

Qashmere said...

Hi Sis..
Sedapnya terliur tengok gambar makanan ni

fairus said...

MERIAH MAKANANNYA..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Fuhhh beso bapak gelas air tu ...tapi nampak sedap ....gurlpppp

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

bestnyerrr mkn sedap2 tiap kali besday colleague.. dpt kek lagi.. untung betul.. ada keje kosong tak? heeee..

wahida said...

sedap2nya menu...
kek pun sedap...terliur pulak...rasa nak mkn kek la ptg ni...

sudipVSsenduk said...

dahsyat menu korang.
Tapi yg paling dahsyat bila b'jalan mcm org ngandung tunggu hari, merening perut.. hahaha