Monday, May 27, 2013

Friend's Wedding : Syafiq & Nurin

Assalamualaikum

Sabtu lepas attend wedding kawan masa sekolah menengah dulu. Pengantin lelaki tu sekelas masa form 4-5. Lama tak jumpa. Rasanya last jumpa 2-3 tahun lepas agaknya. Sebab lepas tu dia kerja maritim kat sabah

Around 2.30pm macam tu baru pergi. Sebab nak tunggu sekali kaum kerabat iols yg 2-3 orang tu. Tapi bagus gak datang lambat ni. Sebab orang dah tak ramai, perantin bleh layan kami ni lebih. wakakaka
Kata dah lama tak jumpa. Harus la nak sembang lebih




us dan perantin baru



perantin perempuan dah hilang



tetamu dah tak ramai. so perantin dok melepak dengan kami ni. dok melayan si perantin lelaki ni sembang merepek. amboi mentang-mentang dah kawen kan haha




tapi perantin perempuan macam tak banyak cakap sangat dengan kami ni. Padahal kami ni punya riuh macam takde orang lain kat situ kan. Mungkin dia segan sebab first time jumpa. atau mungkin dia fikir, "apahal kawan laki aku ni gelak cam langsuir" hahaha



pas habis wedding tu, pergi pantai puteri. nak minum ayor kelapa. beli bungkus then pergi somewhere area pantai puteri jugak nak lepak. tapi kau tau je lah. semua dok main phone je. memang gadget nowadays make people an antisocial one. ggrrrrr. aku pon sama je. wakakakaka. sorang main game. sorang dok insta la fb la. lagi 2 orang dok main software mekap tu. hampeh

gitu lah sabtu kami. susah nak jumpa kami ni. semua jauh. 2 orang je kat melaka. sorang perak sorang kl. cuti je la dapat jumpa. waa sedih tak gagagagaga

okebai


lets klik !!

9 comments:

JaSSNaNi said...

assalamualaikum lya..
sonoknye gi weeding... smlm pun saya ada weeding invitation.. tapi tak kesampaian... ada hal tak dapat gi...
syok nye dok tepi pantai sambil minum ayor nyior..

fairus said...

PANTAI PUTERI NAK DEKAT DENGAN KAMPUNG SAYA TU..

Kakzakie said...

Mesti pengantin perempuan tahu kawan suami dia ini amat mesra dan sebab itu dia bagi peluang tak mahu cakap banyak... tak biasa lagi tak tahu apa nak disembangkan Lya..

redza said...

bestnya kawen huhuhu

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ehhh muka pengantin tu...mcm muka husband member... tp dia duk mengajar kat sabah.... hehehehe~

pape pon...selamat pengantin baru buat member tu...

lawa..tema oren gitu....

♥ CIKZEK ♥ said...

semuanyaa nk kwen kn. kwn kte pon. huhuhu

Knor said...

yg duk tulis kisah kawin kawan je ye...tuan bdn tu bila lagi..teringin nak turun melaka ni..

t.a.t.a said...

Awat groom pakai rayban? Macam tak sesuai pulak. Malu eh? Heee...

sudipVSsenduk said...

bila tuan blog ni dah kawin, laaaaaagi susah nak jumpa member2... gagagaga