Friday, May 3, 2013

Segmen: LUPUS Awareness Month

Assalamualaikum

I have been invited to join a Segment: Lupus Awareness Months 
Thank you Abang Fairus yang sudi jemput saya join segmen ni. Dah lama tak join segmen. hihi




Segmen ni di anjurkan oleh DayangDeno, sempena bulan kesedaran tentang penyakit Lupus ni yang jatuhnya pada bulan Mei, yang bertujuan untuk memberi kesedaran kepada orang ramai tentang penyakit ini. For more information boleh ke blog DayangDeno.




So, ini adalah banner yang saya buat untuk segmen ni. Simple banner. Balik lunch (mencekik mcd tadi hehe), terus buat. Express hihi

So, saya nak jemput sesiapa sahaja yang berminat untuk join segmen ni. Nak tag pon, tak tau nak tag sape. Huhuhu. Atau sesiapa yang komen, kene buat segmen ni. Yeay ! hehehehe


lets klik !!

6 comments:

JaSSNaNi said...

erkkk.. nak komen ke tak ni.. >>> dok diam2 lah.. :P <<< hahahah gurau je.. sat nak terjah tuan punya blog tu.. ape pun.. gud luck.. !!

Kakzakie said...

Good luck Lya.
Cantik pulak banner yg Lya buat:)

deno said...

cantik banner tu! rama2 kaler purple lagi... mcm tahu2 je simbol sle selain rama2, ianya warna purple tau... :)

btw, terima kasih lya kerana support LUPUS awareness!! diharap dengan penyertaan lya, SLE akan lebih dikenali ramai dan ramai orang yang akan lebih peka dengan tanda-tandanya yang sukar dikesan .. terima kasih! :) nama SLE supporters akan diupdate dari semasa ke semasa.. jangan lupa semak nama nanti ya.. ^_^

Dr Singa said...

lupus bererti serigala

Nana Liena said...

singgah dari segmen sama..goodluck ya.. :)

http://nanaownlife.blogspot.com/2013/05/may-lupus-awareness-month.html

Nurrul said...

Singgah sini. Support !!:D
http://youismysoul.blogspot.com/2013/05/segmen-lupus-awareness-month.html