Thursday, May 2, 2013

shopping kain @ tampin

Assalamualaikum

Hai uols. terasa macam hari ni isnin plak lepas semalam cuti kan
Semalam aktiviti adalah pergi tampin. Hoi semalam seharian hujan + mendung. Memang best menyulam lemak atas katil. Tapi mak aku memang terbaik lah. Sebelum aku sambung membuta, dia dah memetir ajak pergi tampin. Uhuhuhuhu

Mula-mula ingat pergi berdua je. Aku dengan mama. Sekali aku tertinggal purse kat office. Boleh ? Grrrr
Nama mak aku nak drive p tampin tu memang kirim salam lah. So paksa adik bujang ikut. Hahaha bengang je member



driver paksa tanpa rela



aku adalah masih mood tido. Hello hari cuti okey. Nak tido dalam kete adik aku tak bagi. Ggrrrrr
Mama cargas kat belakang. Dok sembang dengan adik bongsu. Dok mengepoh lah tu nak p beli kain hahaha




Tampin. Lebih kurang pekan masjid tanah je rupa dia.
We go to Tampin Square. Then round 1 Tampin Square tu, last-last mama cakap nak pergi Nagoya. Hello mummy Nagoya melaka pon ada ggrrrrr





Tema wanita-wanita keluarga kami adalah Pink ! Mula-mula aku cakap nak grey. Dah sampai sana, aku tengok banyak pulak color pink, terus tukar tema. Hahaha

Beli-beli, bla bla pum pang pum pang, balik. Balik singgah beli cucur udang alor gajah. surprise tak ramai orang pon kat cucuq udang. Maybe sebab hari hujan kot




 balik rumah, tengok pisang ada balance lagi. Pisang pon dah lembik sket, sesuai sangat la nak buat kek picang. Yeay. So terus buat. Petang bleh makan. Nyam nyam nyam. Konon artistik sangat lettew potong-potong pisang tempek atas. Hahahaha


lets klik !!

6 comments:

redza said...

beli kain buat raya ke

Dr Singa said...

sempat kewwwww untuk raya tahun ni..???

selamat mengundi!!

fairus said...

DAH NAK START BUAT BAJU RAYA LE TU.. :)

Knor said...

cantik warna pink..kek tu hah tak nak bg kak sikit ke lya

Amalina Hussain said...

pandainya dia buat kek pisang...nampak menyummykan..nak sikit! ;)

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

tampin murah ke dik kain? aritu kalau nak shopping kain.. kat tangkak yg murah.. org kata.. akak baru gi sekali je.. hehe.. mmg selalunya gi nagoya dekat umah je..

waa.. teruja plak nak shopping baju raya ni... tahun lepas mood raya kureng... tahun ni ok sikit kot..