Thursday, May 9, 2013

Vanilla Muffin & Choc Muffin

Assalamualaikum

Last week baba order muffin 100 pcs. Dah lah bagi tau last minute. huhu aku ni dah lah junior baking kan. Nak set minda set mood lagi poyo hahaha

Order  untuk majlis sambutan hari pekerja kat office dia
Baba kata buat la apa-apa pon jenis muffin asalkan 100 pcs. Yang simple je
So I decided untuk buat vanilla dengan choc. Paling senang kerja hahaha
.


50 pcs Vanilla Muffin resepi Pesona Cinta Cida De'Nuanza. Simple dan sedap. Aku gedik letak perasa pandan. Ntah apa motif konon nak improvised la hahaha. Nasib baik tak slack. Wangiiiii bau pandan. Atas aku tabur almond dengan ceri



Ni kalau buat muffin coklat wajib guna resepi dekat blog Kak Zura. Paling best setakat ni la. Ni pun buat 50 pcs. Ni atas dia aku tabur choc chips yang mini tu. Sebab tu macam tak nampak je kelibat dia hihi


lets klik !!

12 comments:

Alia Laila said...

Tengok muffin choc tu sedapnya lahaiiii. Kena try jugak ni. Untuk makan sendiri ! :3

NM02 said...

takleh tgk ape2 makanan yang berunsur coklat, mak terliur bejurai2 air liuq dh ni...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

fuhhh dahsyat ni boleh buat business sendiri...

redza said...

perghh! nampak sedap ni

Knor said...

beruntung sapa dpt lya...rajin kerja..rajin masak,rajin cari duit...

myraVea said...

Nampak sedapppp. Terliur suda. Hehe

ainnoraini said...

terima kasih lya..doakan tuk kakain semoga dipermudahkan disana nnt...
In shaa allah bole lya..kakain lg suka doakan buat sahabat2...ni kakain punya email:ainnoraini0908@gmail.com
Kot ada nak kirim doa in shaa allah dgn izin Allah boleh kakain sampaikan disana nnt.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

alamak terliur.....

Amy Sinar Raudah said...

Yunk kalau nak tempah boleh ke???

YanaUjang said...

mcm dh lama ko x update entry baking2 ni..hihi tetibe x sbr nk raya boleh? :p

fairus said...

NAMPAK MENARIK DAN LAZAT..

Amalina Hussain said...

meyummykan! ;)